Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Tajný zoznam z Markízy - Búrlivé víno klesá na historické dno: Toto má byť záchrana?!

Búrlivé víno stále nekončí Zobraziť galériu (7)
Búrlivé víno stále nekončí

BRATISLAVA - Rekordný pád! Búrlivé víno sa už dlhšiu dobu na televíznych obrazovkách trápi. Napriek tomu televízia Markíza plánuje vyrábať stále nové časti. A budú pribúdať aj nové postavy - podľa našich informácií do deja zasiahne viacero nových tvárí spomedzi známych slovenských hercov a herečiek. Otázkou je, či to seriálu pomôže. V piatok si totiž siahol na svoje historické dno.

Veľká časť fanúšikov Búrlivého vína už nejaký ten čas volá po jeho ukončení. A zdalo sa, že s odchodom Nely Pociskovej bude seriál pomaly spieť k vyvrcholeniu. No nie je to tak. „Z našej strany to posledná séria nie je. Seriál sme neukončili, pokračujeme v ňom,“ povedala nedávno programová riaditeľka Silvia Majeská pre aktuality.sk. 

Do deja dokonca zasiahnu nové postavy. „Mala by pribudnúť jedna rodina a ešte ďalší ľudia,” tvrdí náš zdroj. Z hľadiska hercov ide o známe mená. Pred kamery sa majú postaviť napríklad Katarína Brychtová, Bibiana Ondrejková alebo Michal Nemtuda. Na zozname je ale aj Mária Havranová z Kukučky, či Zuzana Porubjaková z Dvojičiek, ktorá pred pár mesiacmi porodila dcérku.

Zaujímavé je aj meno Eleny Podzámskej, ktorá sa naposledy objavila v Paneláku – krátko po jej návrate do deja ho však zrušili. Túto herečku sme aj oslovili, k svojej novej práci sa však nevyjadrila. 

Ktovie, či tieto nové posily markizáckemu seriálu pomôžu. Minulý piatok si totiž doslova siahol na dno. „Bez mimoriadnej konkurencie spadol podľa našich informácií na hlboko podpriemerný rating 4,6 % s podielom iba 13,8 %. Takýto výkon je už pre seriál úplnou mizériou,” uvádza portál mediaboom.sk k počinu, ktorý kedysi v sledovanosti dosahoval podiely aj vyše 30%. 

Viac o téme: Búrlivé víno
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu