Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Zaskočená Puškárová a Švajda: Syn Leo vykričal ich veľké tajomstvo!

Zlatica Puškárová, Patrik Švajda ich syn Leo. Zobraziť galériu (10)
Zlatica Puškárová, Patrik Švajda ich syn Leo. (Zdroj: Instagram Z.P.)

BRATISLAVA – Prezradil, čo oni tajili! Markizácki moderátori Zlatica Švajdová Puškárová (39) a Patrik Švajda (44) prežívajú krásne a šťastné obdobie - ich rodinka sa čoskoro rozrastie o ďalšieho člena. Pohlavie bábätka však dvojica poctivo pred všetkými tajila. No tomu je už koniec! Ich syn Leo (7) totižto do sveta vykričal celú pravdu o tom, či mu pribudne braček alebo sestrička. A to rovno na hokejom zápase!

Tajomstvo prezradené?! Markizáci Zlatica Švajdová Puškárová a Patrik Švajda sa už tešia na svoje ďalšie spoločné dieťatko. Keďže ich prvorodený je syn, pohlavie druhého bábätka zatiaľ poctivo tajili, vraj chcú prekvapiť svojich blízkych.

Hoci Zlatica sa neraz vyjadrila, že by obaja túžili aby to bolo dievčatko, zrejme sa im prianie ani tentoraz nesplní. Ich syn Leo, ktorý pred pár dňami oslavoval siedme narodeniny, totižto tajomstvo chtiac-nechtiac verejne vyzradil. A to rovno pred tisíckami ľudí na hokejovom zápase Slovana, ktorý si spoločne rodinka vychutnávala v stredu podvečer.

Zápas najskôr sledovali z hľadiska a práve vtedy ich medzi divákmi našiel moderátor Slávo Jurko  a vybral sa k nim a oslovil malého Lea. Na otázku moderátora, či bude mať bračeka alebo sestričku, ich synátor bez váhania odvetil: „Bračeka“! Markizácki manželia sa v tom momente zmohli už len na úsmev.

To, či to bude naozaj chlapček nepotvrdili. Zlatica to vysvetlila jednoducho tak, že si ich syn praje bračeka. „Aj nás to naozaj pobavilo. Leo Stále hovorí, že chce bračeka. Detailnejšie to ale nebudeme komentovať. Určite chápete, že chceme nechať v napätí aj našich najbližších," povedala moderátorka pre tvnoviny.sk. To, či sa naozaj Švajdovcom narodí chlapček sa ukáže o pár mesiacov...

Viac o téme: Zlatica PuškárováPatrik Švajda
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu