Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Tehotná Puškárová zmizla z obrazoviek: Ani sa s ňou nerozlúčili!

Zlatica Puškárová Zobraziť galériu (5)
Zlatica Puškárová

BRATISLAVA - Zlatica Puškárová (39) sa už čoskoro stane druhýkrát mamou. Prácu v Markíze teda načas stopla a bude sa venovať už len sebe a očakávanému bábätku. No kým iné moderátorky odchádzali na materskú dovolenku takpovediac v priamom prenose, keď im kolegovia v správach venovali slová na rozlúčku i kyticu, blondínka sa z obrazoviek vyparila úplne potichu.

Zlatica Puškárová v máji privedie na svet svoje druhé dieťa. Termín sa už blíži míľovými krokmi, a tak nie je ani prekvapením, že moderátorka sa už vytratila z obrazoviek. Podľa našich informácií nastúpila na materskú dovolenku, nateraz svoje posledné Televízne noviny odmoderovala už pred dvomi týždňami.

Hoci mnohé televízne mamičky odchádzali z práce doslova pred očami divákov, Zlatica sa nedočkala žiadnych rozlúčkových slov či kytice. Mnohí majú možno ešte v pamäti, ako sa jej manžel Patrik Švajda kedysi v priamom prenose lúčil s Martinou Šimkovičovou, keď očakávala tretie dieťa. Pred dvomi rokmi sa dokonca vďaka takémuto rozlúčeniu pred kamerami prevalilo tehotenstvo moderátorky RTVS Jany Košíkovej

Podľa našich zistení však kolegovia na Zlaticu nezabudli, tichý odchod si priala ona sama. Pokiaľ si dobre pamätáme, rovnako to bolo aj pri jej prvom dieťati – keď čakala syna Lea, tiež pri poslednej službe pred pôrodom nič neoznamovala verejne. „Priznám sa, že som chcela odísť potichu. Naplánovala som si skorší odchod, lebo si chcem toto obdobie vychutnať v súkromí,” povedala pre topky.sk moderátorka. 

 

Viac o téme: Zlatica Puškárová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu