Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Puškárová naštvala Švajdu: Zatiahol do toho aj malého syna!

Zlatica Švajdová Puškárová s manželom Patrikom Švajdom. Zobraziť galériu (7)
Zlatica Švajdová Puškárová s manželom Patrikom Švajdom.

BRATISLAVA – Poriadne ho hnevá! Markizáci Zlatica Švajdová-Puškárová (39) a Patrik Švajda (44) sú spolu už neuveriteľných 16 rokov, vychovávajú 6-ročného syna Leonarda, ku ktorému dokonca onedlho pribudne aj ďalší súrodenec. Napriek tomu aj oni občas majú tichú domácnosť. Moderátorka teraz dokonca priznala, že manžel sa na ňu poriadne naštval a preniesol to aj na ich spoločné dieťa.

Prominentní manželia Zlatica Švajdová Puškárová a Patrik Švajda prežívajú krásne a šťastné obdobie. Blondínka totiž už nejaký ten mesiac nosí pod srdcom svoje druhé dieťatko. No napriek tomu sa známa moderátorka v rozhlasovom éteri v relácii Evity Urbaníkovej priznala, že sú aj u nich občas dni, kedy to medzi nimi iskrí. A existuje vraj jedna vec, pre ktorú sa vie Patrik na ňu poriadne naštvať. A to preto, že ani rok po svadbe nepoužíva poriadne manželovo priezvisko.

Mohlo by vás zaujať:
Kali predstavuje VIDEOklip a soundtrack k slovenskému filmu Únos

 „Ja som Švajdová Puškárová, hoci ja si stále hovorím Puškárová, no Patrika to štve, musím povedať. A už nakazil tým aj môjho syna, ktorý – keď videl, že sa do žiackej knižky podpisujem Puškárová – tak ma opravil, že ja som Švajdová Puškárová. Stále si píšem Puškárová,“ priznala moderátorka, ktorá tiež prezradila, že napriek tomu, že sú manželia stále aj spoločne pracujú, nevadí im to.

 „Už sme si na to zvykli, my to až tak neriešime,“ povedala Zlatica, ktorá v rozhovore dokonca netajila ani to, čo robia a ako sa správajú, keď sa doma pohádajú a potom majú spolu vysielať. „Samozrejme aj ten partnerský život prinesie z času na čas takéto iskrenie, vtedy prezradím, že sa na úvod správ na seba nepozrieme,“ priznala blondínka ich tajomstvo. Nuž, teraz už celé  Slovensko bude vedieť, kedy to u Švajdovcov práve neklape...

                                                                                                                       

Viac o téme: Patrik ŠvajdaZlatica Švajdová Puškárová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu