Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Všetky oči sem! Cibulkovej FOTO hore bez: Wau, to je ale pohľad!

Dominika Cibulková Zobraziť galériu (10)
Dominika Cibulková (Zdroj: Instagram D.C.)

MALDIVY - Čerstvá šampiónka v tenise Dominika Cibulková (27) si po prebratí svojej najvzácnejšej životnej trofeje, aktuálne užíva horúce chvíle na exotickej dovolenke. No ani tam nezaháľala a svojich priaznivcov potešila opäť - teda najmä mužov. Blondínka sa totiž ukázala vo svojej doposiaľ azda najzvodnejšej polohe.

Dominika Cibulková postavila pred pár dňami na nohy celé Slovensko. Dokázala totiž svoj doposiaľ najväčší životný úspech a stala sa tak úradujúcou šampiónkou v tenise. No a po oddretom víťazstve si športovkyňa samozrejme dopriala aj zaslúžený oddych v podobe rozprávkovej dovolenky na Maldivách.

Horúci pozdrav z exotického raja poslala kráska aj svojím fanúšikom na sociálnej sieti. Dominika ich ale tentoraz zaiste potešila viac ako dosť. Plavovláska si totiž slnenie na slnku užívala rovno naostro a svoje krivky predviedla v celej svojej kráse.

Bez akéhokoľvek ostychu tak odhodila vrchný diel plaviek a chvíle sladkého ničnerobenia si užívala hore bez. Čerešničkou na torte bol Domčin vypracovaný chrumkavý zadoček, ktorý vystavila na obdiv iba v úsporných čiernych nohavičkách. No jednoducho, hotová dávka sexepílu!

Dominika Cibulková na dovolenke
Zobraziť galériu (10)
 (Zdroj: Instagram.com/domicibulkova)

Viac o téme: Dominika Cibulková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu