Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Dara Rolins 4 dni po smrti kamarátky: Koncert v nočnom klube!

Dara Rolins v sobotu vystúpila v Žiline. Zobraziť galériu (6)
Dara Rolins v sobotu vystúpila v Žiline.

ŽILINA - Ťažký rok! Dara Rolins (43) v máji prišla o svojho otca a následne zrušila účasť na niektorých verejných akciách. Rovnako sa očakávalo, že po minulotýždňovej smrti jej manažérky a kamarátky Evy Skallovej (†36) na sobotný koncert nepríde. Fanúšikovia však na ňu nečakali márne. Speváčka aj napriek bolesti vystúpila. Ako potom poznamenala, pomohlo jej to vyventilovať smutné emócie.

Dara Rolins v pomerne krátkom čase prišlo o dve milované osoby. V máji odišiel z tohto sveta jej otec Dušan a na konci septembra skončila životná púť jej kamarátky a manažérky Evy Skallovej. 

Niekoľko hodín pred jej smrťou speváčka na svojom facebookovom profile pozývala fanúšikov na koncert do Žiliny. Po informáciách, že Eva prehrala svoj boj s rakovinou, sa očakávalo, že vystúpenie bude zrušené. 

Ale nestalo sa tak. Dara napriek všetkému predstúpila pred fanúšikov a na pódiu im opäť dala kus zo seba. „Chce sa mi napísať niečo ako „všade dobre, na javisku najlepšie”. Ani na sekundu ste ma nenechali pochybovať o tom, že vyspievať sa z niektorých vecí je len ďalší ventil emócií vedľa vykričania a vyplakania sa,” napísala na Instagrame. 

Ako na sociálnych sieťach ďalej prezradila, slzy prišli na druhý deň ráno. „Ťažko sa mi spomína bez krabice papierových kapesníkov po ruke... Evička, moja Evička, chýbaš mi. Aj mám pocit, že čo si tu ja bez teba počnem... Ja viem, ja viem. „Počnem”. Ale bude mi už navždy smutno. Za tebou, za nami... A to som dnes nechcela plakať,” podelila sa Dara s fanúšikmi o svoje myšlienky. 

Situácia je pre ňu o to ťažšia, že práve dokončuje videoklip, kde má v závere svojich priateľov. „Posledná sms od Evičky bola tá, v ktorej mi odpovedala na otázku, či sa zastaví na natáčaní. „Jasan! Počítaj so mnou.” Posledné správy od doktorov boli totiž tak povzbudivé... Všetko sa obrátilo naruby v jednom príliš krátkom okamihu,” napísala Rolins s tým, že nedokáže tieto veci akceptovať osamote s chladnou hlavou, preto myšlienky ventiluje smerom k svojim fanúšikom. 

Dara Rolins 4 dni
Zobraziť galériu (6)

 

Viac o téme: Dara Rolins
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu