Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Užialená celebritná fotografka Ficová: Najťažší rozhovor v jej živote... Prehovorila o smrti Evy Skallovej (†36)!

Fotografka Petra Ficová prehovorila o smrti svojej kamarátky Evy Skallovej. Zobraziť galériu (5)
Fotografka Petra Ficová prehovorila o smrti svojej kamarátky Evy Skallovej. (Zdroj: Petra Ficová/Facebook P.F.)

BRATISLAVA - Známe tváre česko-slovenského šoubiznisu zasiahla v utorok krutá správa. Ich veselá a vždy pozitívne naladená kamarátka Eva Skallová (†36) totiž podľahla zákernej rakovine. Na odhodlanú bojovníčku si v emotívnom rozhovore zaspomínala aj celebritná fotografka Petra Ficová (31).

Manažérka Dary Rolins Eva Skallová bojovala s rakovinou už od novembra minulého roka. Aj napriek krutej rane osudu však speváčkina najlepšia kamarátka ťažkú diagnózu psychicky zvládala a rozdávala pozitívnu energiu, či chuť do života všade, kde sa objavila.


Posledný rozhovor Darinej manažérky (†36): Slová, z ktorých mrazí!


Zlom však nastal vo chvíli, keď sa dozvedela o svojom zhoršujúcom sa zdravotnom stave. Zákerná choroba sa totiž začala šíriť po celom tele a zasiahla aj ďalšie orgány. K tomu všetkému sa v osudný deň pridali aj obrovské komplikácie a krvácanie do mozgu. Brunetka napokon stratila vedomie a svoj statočný boj, žiaľ, prehrala.

Smrť blízkej kamarátky zasiahla aj celebritnú fotografku Petru Ficovú. „Bol to dobrý, veselý človek, s ktorým som rada trávila dovolenky aj pracovné cesty. My sme boli taká tá babská parta, kamošky, či už po tej pracovnej strane alebo aj tak po večeroch. Spomínam si na ňu ako na jednu energickú, vysmiatu ženu, ktorá bola proste milujúcou matkou. V práci bola veľká profesionálka, čo mi určite potvrdí aj Darinka,“ povedala pre Topky so smútkom v očiach Ficová.

Ešte pred dvoma týždňami sa Eva údajne cítila dobre a ako vždy dobre naladená bola dokonca spoločne s Petrou aj na svadbe ich kamarátky. „My sme si mysleli, že je to na dobrej ceste, respektíve, že je to stabilizované. A aj ona si to myslela, takže také to náhle zhoršenie prišlo fakt nečakane a rýchlo,“ okomentovala túto šokujúcu správu plavovláska.

Ficová je však v blízkom vzťahu aj so spomínanou popovou divou, a tak nás zaujímalo, ako prežíva ďalšiu ťažkú stratu aj samotná Dara. „Ona je mimo s malou, ale bola som s ňou v kontakte. Ale tak nesie to ťažko. Ony boli ako sestry, najlepšie kamarátky. Myslím si, že teraz má Darinka fakt ťažké obdobie,“ smutne skonštatovala známa fotografka.

Neprekonateľnú bolesť a žiaľ prežíva v týchto dňoch predovšetkým smútiaca rodina. Eva Skallová za sebou zanechala osemročnú dcérku Charllotku, ktorá bude podľa našich informácií pravdepodobne zverená do opatery svojho otca.

Viac o téme: Petra FicováEva Skallová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu