Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Posledná rozlúčka s manažérkou Dary Rolins (†36): Deti chýbali a... Speváčku rozplakala vlastná pieseň!

V stredu sa konal pohreb Evy Skallovej. Zobraziť galériu (8)
V stredu sa konal pohreb Evy Skallovej. (Zdroj: Michaela Feureislová pre Super.cz/Instagram D.R.)

PRAHA - Manažérka a najlepšia kamarátka Dary Rolins (43), Eva Skallová (†36), minulý utorok po náročnom boji podľahla zákernej rakovine. V stredu, hodinu pred poludním, sa v krematóriu v pražských Strašniciach konala posledná rozlúčka s touto mladou ženou. Na tej prekvapivo chýbala jej dcéra Charlotte (8), aj Darina Laura. Speváčka však prišla a... Rozplakala ju vlastná pieseň!

Minulý týždeň česko-slovenský šoubiznis šokovala správa o smrti manažérky a najlepšej kamarátky Dary Rolins, Evy Skallovej. Mladá žena od minulého roka bojovala so zákernou rakovinou. No hoci mala obrovskú chuť do života a v posledných mesiacoch sa zdalo, že liečba je na dobrej ceste, choroba sa rozšírila až do mozgu a Češka náhle zomrela. 

V stredu o jedenástej sa v krematóriu v pražských Strašniciach konala posledná rozlúčka. A okrem rodiny a blízkych prišli dať brunetke zbohom aj mnohé známe tváre českého a slovenského šoubiznisu. Medzi nimi aj speváčka Dara Rolins, ktorú sprevádzal partner, raper Patrik Rytmus Vrbovský. 

Obrad bol veľmi emotívny. Smútočnú reč viedla dcéra herečky Hany Gregorovej, Rola Brzobohatá, ktorá patrila ku Skallovej najlepším kamarátkam. „Nie je pravda, že smrť si nevyberá, minulý utorok si vybrala Evičku. Asi jej závidela, že je plná života, aj napriek tomu, že spolu bojovali. Eva skoro zvíťazila. Ešte pred niekoľkými týždňami povedala: ‚Teším sa zo života, zo spomienok, z plánov a verím. Nikdy nesmieme prestať veriť, dúfať...‘ Eva vždy chcela počuť pravdu aj napriek nepremožiteľnej chorobe. Jej hlava nepripúšťala nič okrem víťazstva. A napriek tomu to nestačilo,“ ozývalo sa krematóriom.

Na záver zazneli piesne od svetových hviezd, ako sú Rihanna či Bruno Mars, no aj od samotnej Dary Rolins. A práve skladba s názvom Ďaleko mi neuleť, v ktorej sa spieva o vzťahu matky a dcéry, speváčku rozplakala najviac. Po 36-ročnej žene totiž zostala na svete len 8-ročná dcérka Charlotte, ktorá je navyše najlepšou kamarátkou Darinej Laury. Obe dievčatká na pohrebe chýbali. 

Daru Rolins na pohrebe jej  najlepšej kamarátky a manažérky Evy Skallovej sprevádzal partner Patrik Rytmus Vrbovský.
Zobraziť galériu (8)
Daru Rolins na pohrebe jej najlepšej kamarátky a manažérky Evy Skallovej sprevádzal partner Patrik Rytmus Vrbovský.  (Zdroj: Michaela Feuereislová pre Super.cz)

Pieseň od Dary Rolins - Ďaleko mi neuleť, ktorá zaznela na pohrebe Evy Skallovej:

Viac o téme: Dara Rolins
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu