Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Posledný rozhovor Darinej manažérky (†36): Slová, z ktorých mrazí!

Eva Skallová Zobraziť galériu (9)
Eva Skallová

PRAHA - Najťažší boj prehrala... Manažérka a kamarátka Dary Rolins v utorok podľahla rakovine. Eva Skallová mala len 36 rokov a situácia je o to smutnejšia, že po nej zostala 8-ročná dcérka. V poslednom rozhovore, ktorý poskytla v auguste, prehovorila o klinickej smrti, ktorou prešla. No zároveň údajne cítila, že sa uzdravuje...

Eva Skallová žila rýchly život v šoubiznisovom prostredí. Zastavili ju až bolesti chrbta, z ktorých sa nakoniec vykľulo niečo oveľa vážnejšie – rakovina. O svojom boji s chorobou naposledy hovorila so svojou blízkou kamarátkou Petrou Ficovou pre časopis Slovenka Tvoj štýl. Rozhovor prebehol v auguste a je zverejnený v aktuálnom čísle tohto časopisu. 

Od decembra minulého roka, kedy Dara Rolins prvýkrát zverejnila informáciu o Evinom zdravotnom stave, ubehlo už veľa času. A počas uplynulých mesiacov sa zdalo, že Skallovej stav sa lepší. No nebolo to celkom tak. Veď si prešla aj klinickou smrťou: „Pamätám si, ako som sa prebudila v nemocnici, okolo mňa sedela celá rodina. Mala som dobrú náladu, mlela som, čo mi napadlo, a až o niekoľko dní neskôr som sa dozvedela, že sa so mnou vlastne prišli rozlúčiť, lebo som päť hodín predtým upadla do klinickej smrti... Neviem, prečo som sa vrátila, len som si potom niekoľkokrát vravela: „Bože, keď som to prežila a vrátila sa, teraz to už nevzdám!“

Veď aj mala pre koho žiť. V roku 2008 totiž porodila dcérku Charlottu. „Keď vycítila, že sme v skutočnom maléri, začala bojovať. Starala sa o mňa. Keď som bola bez obočia a rias, hladila ma a hovorila, že som krásna maminka. Uf, už zasa plačem, je to príliš živé. Ja proste žijem hlavne pre ňu. Bodka,” vyznala sa v rozhovore Eva. 

A aký bol najhorší moment boja s rakovinou? To neprezradila, ale povedala slová, z ktorých doslova mrazí: „Predtým by som povedala, že keď som umrela. Ale teraz si vravím, že to nebolo také strašné. Smrti sa nebojím, smrť nie je zlá. Všetci boli vystrašení, ja som bola pokojná, bola som rada, že ich vidím. Ani som sa nedivila, prečo sú všetci u mňa v izbe. Neviem, kedy prišli. Bola som mŕtva.” Stále sa však nevzdávala a myslela pozitívne. „Teraz sa uzdravujem, cítim to,” povedala len mesiac pred smrťou.

Za Evou Skallovou smútia mnohé známe ženy slovenského šoubiznisu, pre ktoré  bola blízkou kamarátkou – Dara Rolins, Petra Ficová, Lenka Šóošová... Bolesti rodiny a malej dcérky sa ale nič nevyrovná. Osemročné dievčatko prišlo o mamu a už nikdy ju neuvidí. Celý život sa jej zmení... Eva totiž nežila s Charlottiným otcom Jirkom, mala partnera Vaša. Podľa našich informácií však mali ako rodičia vynikajúci vzťah a s veľkou pravdepodobnosťou Jiří požiada o zverenie dcéry do svojej opatery. Aj v rozhovore pred smrťou prezradila, že počas choroby jej s Charlottkou veľmi pomáhal. 

Prvá verejná reakcia Dary Rolins na smrť Evy Skallovej...
Zobraziť galériu (9)
Prvá verejná reakcia Dary Rolins na smrť Evy Skallovej...

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu