Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Vincze skončil na dlažbe: Takto sa robí spravodajstvo?!

Viktor Vincze Zobraziť galériu (4)
Viktor Vincze (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Po účinkovaní v šou Tvoja tvár znie povedome, patrí Viktor Vincze (25) jednoznačne k najväčším hviezdam markizáckeho spravodajstva. Po dvoch mesiacoch spievania a tancovania sa však opäť venuje tomu, čo mu ide najlepšie - spovedá, tvorí reportáže a moderuje. Svedčí o tom aj najnovšia fotka na webe. Fúha, ale takto sa robia večerné správy? Redaktor skončil na dlažbe!

Viktor Vincze je dlhoročnou tvárou markizáckeho spravodajstva. No hviezdou sa stal až po nedávnom účinkovaní v šou Tvoja tvár znie povedome. Po dvoch mesiacoch tancovania a spievania sa však aktuálne opäť venuje svojmu pôvodnému zameraniu - Televíznym novinám. 

Ale takto sa robí večerné spravodajstvo? Markíza totiž včera zverejnila na sociálnej sieti Instagram fotku, ako načapala Viktora s kolegom Michalom Kovačičom na parkovisku. A obaja skončili na dlažbe... Konkrétne na zámkovej. Práve na tú si totiž redaktori sadli a preberali večerné správy. Aspoň tak to vyplýva z popisu k fotke - išlo vraj o pracovnú poradu. 

Viktor Vincze si s kolegom Michalom Kovačičom urobil pracovnú poradu na parkovisku na zámkovej dlažbe. A takto vraj vzniká večerné spravodajstvo.
Zobraziť galériu (4)
Viktor Vincze si s kolegom Michalom Kovačičom urobil pracovnú poradu na parkovisku na zámkovej dlažbe. A takto vraj vzniká večerné spravodajstvo.  (Zdroj: Instagram Tv Markíza)

Viac o téme: Viktor Vincze
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu