Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Koktavý Vincze v priamom prenose: Hahaha, to je ale TRAPAAAS!

Viktor Vincze Zobraziť galériu (4)
Viktor Vincze (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Tak toto mu (ne)vyšlo! Viktor Vincze (25) sa v Prvých Televíznych Novinách objavuje v úlohe moderátora od konca júna. A po takmer dvoch mesiacoch už aj on okúsil trpkú príchuť priamych prenosov. Pred kamerami sa mu totiž zaplietol jazyk tak, že z úst vypustil skutočnú perlu. Pozrite si video a neprestanete sa smiať!

Viktor Vincze dostal pred necelými dvomi mesiacmi šancu moderovať Prvé Televízne noviny na Markíze. A túto príležitosť sa rozhodol naplno využiť. Veď hoci v šou Tvoja tvár znie povedome predviedol, že je poriadne „bláznivá kopa“, na televíznych obrazovkách sa teraz tvári seriózne ako správny spravodajca. 

No napriek tomu sa mu počas včerajšieho priameho prenosu podarilo pred kamerami urobiť niečo, čím pobavil celé Slovensko. Moderátor sa totiž zakoktal a z úst vypustil poriadny nezmysel. „V Kalifornii si hasiči už niekoľko dní nevedia da-da-dať rady s rozsiahlymi požiarmi,“ zahlásil Vincze. 

Napriek tejto drobnej chybičke je Markíza s Viktorom spokojná a rovnako tak aj s jeho kolegyňou Danicou Kleinovou. Obaja prešli letnou skúškou a v spravodajskom formáte sa budú objavovať aj naďalej. 

Viac o téme: Tv MarkízaViktor Vincze
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu