Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Hra s fanúšikmi: Markizák Vincze a speváčka Drobná milenci? Takto to je!

Viktor Vincze a Emma Drobná Zobraziť galériu (5)
Viktor Vincze a Emma Drobná (Zdroj: Instagram)

BRATISLAVA - Sú spolu?! Nedávno sa na verejnosť dostala informácia o tom, že moderátor Viktor Vincze (25) sa rozišiel so svojou dlhoročnou priateľkou Evou. Šuškalo sa vtedy, že za krachom ich vzťahu stojí markizákova kolegyňa z projektu Tvoja tvár znie povedome - Emma Drobná (21). A tejto klebete najnovšie nahráva aj snímka na sociálnej sieti Instagram. Dvojica tam totiž zavesila spoločnú fotku z gauča... Tak ako to je?

Ešte nedávno sa markizák Viktor Vincze pýšil na sociálnej sieti Instagram spoločnými fotkami s priateľkou Evkou. Bolo preto veľkým prekvapením, keď sa minulý týždeň dostala na verejnosť informácia o ich rozchode. 


Fešák z Markízy je voľný: Rozchod s frajerkou!


Šuškalo sa, že dôvodom krachu ich dlhoročného vzťahu je moderátorova kolegyňa z projektu Tvoja tvár znie povedome. Viktor sa mal zahľadieť do ryšavej speváčky Emmy Drobnej. A dvojica sa najnovšie rozhodla rozvíriť hladinu špekulácií ešte viac - na web totiž zavesili spoločnú fotku, ktorá okamžite vyvolala množstvo ohlasov. 

Spolu, v tesnej blízkosti, neupravení, vyvalení na gauči, s veľavravným úsmevom na tvári... Navyše markizák k fotke priložil aj srdiečko. Každý to teda pochopil jednoznačne - tvoria pár. Tejto klebete napokon nahral aj komentár režiséra Pepe Majeského: „Však konečne, len Emma mi zakázala čokoľvek hovoriť.“

No zdá sa, že toto celé bola z ich strany len akási hra s fanúšikmi. Veď spočiatku na otázky, či tvoria pár vôbec nereagovali, nechali ľudí v tom, že to tak je... Viktora sme v tejto súvislosti oslovili aj my, no keď odpísal po viac ako štyroch hodinách, odkázal nás na web Markízy. 

Tam už stálo jeho vyjadrenie. „Emma je super dievča, ale naozaj sme len kamaráti. Chvíľu mi potrvá, kým vnútorne prekonám rozpad môjho dlhoročného vzťahu,“ povedal pre markiza.sk Vincze. A o chvíľu sa k všetkému vyjadrila aj Drobná. „Fotka je len fotka a nič viac nič menej. Hovorí sa tomu aj selfie s kamarátom počas pracovných povinností. Ale isto ďakujeme za pekné slová, ako by nám to pristalo,“ napísala na Instagram speváčka. Takto to vraj je!

Emma Drobná a Viktor Vincze rozvírili hladinu špekulácií fotkou z gauča.
Zobraziť galériu (5)
Emma Drobná a Viktor Vincze rozvírili hladinu špekulácií fotkou z gauča.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Emma DrobnáViktor Vincze
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu