Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Herečka Kronerová (64) sa ukázala v plavkách: Pozrite, na čo sa ešte odhodlala!

Zuzana Kronerová Zobraziť galériu (5)
Zuzana Kronerová

BRATISLAVA - Toto vás dostane! Dcéra zosnulého legendárneho herca Jozefa Kronera (†73) Zuzana (64) patrí rovnako ako jej bratranec Ján Kroner (60) medzi slovenskú hereckú elitu. Je známa z rôznych filmov, seriálov, či dabingu. Najnovšie ju fanúšikovia budú mať možnosť vidieť tak, ako sa ešte snáď nikdy neukázala. A to v plavkách!

Pre hereckú úlohu čokoľvek! Tak to vyzerá v prípade šarmantnej slovenskej herečky Zuzany Kronerovej, ktorú pozná snáď každý Slovák. Pochádza z umeleckej rodiny, kde herectvo nie je ničím neobvyklým. Rovnako ako jej nebohý otec Jozef Kroner či bratranec Ján Kroner, ktorý sa síce už kvôli psychickým problémom stiahol do úzadia, patrí k obľúbeným umelcom. 

Napriek svojmu už vyššiemu veku Zuzana nezaháľa, stále pracuje a musíme priznať, že vyzerá výborne. Najnovšie  sa o tom budú môcť diváci presvedčiť v novom koprodukčnom filme z prostredia otužilcov s názvom Bába z ledu. V ňom má Kronerová hlavnú rolu. A práve kvôli tejto úlohe sa brunetka vyzliekla do plaviek, vďaka ktorým bez ostychu odhalila aj svoju postavu. A musíme priznať, že vyzerá naozaj dobre a dôchodkový vek by jej zrejme tipoval iba málokto.

Okrem toho sa však odhodlala aj na niečo, z čoho  jej v minulosti naskakovali zimomriavky.  A to zo studenej vody, do ktorej sa musela vo filme ponoriť. Kvôli tejto úlohe sa musela začať otužovať. „Začala som pomaly a opatrne. Pri sprchovaní som si púšťala čoraz studenšiu vodu a na jeseň som začala s pravidelným plávaním na Zlatých pieskoch, kde boli v tom čase už len rybári. Okúpala som sa napríklad aj v Liptovskej Mare a v januári som sa napokon ponorila aj do vody, ktorá mala teplotu okolo nuly,“ informoval týždenník Rytmus života. Herečka sa tréningom v ľadovej vode venovala niekoľko mesiacov a podľa režiséra filmu Bohdana Slámu si vďaka tomu upevnila svoje zdravie a doslova omladla. Vraj dokonca viac, ako by pre rolu potreboval.

Zuzana Kronerová (64) sa ukázala v plavkách a  skončila v ľadovej vode.
Zobraziť galériu (5)
Zuzana Kronerová (64) sa ukázala v plavkách a skončila v ľadovej vode.

Viac o téme: Zuzana Kronerova
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu