Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Nové správy o Jankovi Kronerovi: Sesternica Zuzana prehovorila!

Ján Kroner a Zuzana Kronerová Zobraziť galériu (5)
Ján Kroner a Zuzana Kronerová

BRATISLAVA - Vysoké pracovné nasadenie, stres, krach manželstva, či márna snaha zachrániť svoje divadlo. To všetko sa podpísalo pod neutíchajúce psychické problémy herca Jána Kronera (59). Obľúbený umelec sa však z ťažkého osudného kolapsu postupne dostáva opäť do bežného spoločenského diania. Ako sa má teraz, prezradila jeho sesternica, herečka Zuzana Kronerová (63).

Jána Kronera pred rokmi zasiahol osudový kolaps, pre ktorý sa stiahol do úzadia. Obľúbený umelec sa musel popasovať nielen s chorobou, ktorá ho viackrát zlomila, ale aj s neľahkými životnými prekážkami v jeho súkromnom živote.


Obľúbený herec Ján Kroner po rokoch na verejnosti: Pozrite, ako sa zmenil!


O tom, či sa opäť vráti na televízne obrazovky, porozprávala pre šoubizovú reláciu Smotánka hercova sesternica Zuzana Kronerová: „Určite! Zatiaľ pracuje v dabingu a nahráva. Má sa čoraz lepšie. Myslím, že určite ho diváci uvidia!“ Sympatická herečka tiež prezradila, že na zlepšení psychického stavu legendy sa podieľala aj ona sama. Dodávala mu totiž morálnu podporu. „No tak samozrejme, my sa ľúbime už od detstva, takže je to úplne prirodzené,“ uzavrela Kronerová.

Viac o téme: Zuzana KronerováJán Kroner
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu