Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Najkontroverznejší filmový sex posledných rokov: 65-ročná Kronerová musela ísť donaha!

Zuzana Kronerová a Pavel Nový vo filme Baba z ľadu predviedli najkontroverznejší filmový sex posledných rokov. Zobraziť galériu (20)
Zuzana Kronerová a Pavel Nový vo filme Baba z ľadu predviedli najkontroverznejší filmový sex posledných rokov. (Zdroj: ČT1)

PRAHA - Vzbura kvôli milostným scénam! Nedávno sa u našich západných susedov konalo obľúbené odovzdávanie filmových cien Český lev, kde nechýbali ani slovenskí umelci. Medzi nimi aj herečka Zuzana Kronerová (65), ktorá získala cenu Českého leva za najlepší ženský výkon v hlavnej úlohe vo filme Baba z ľadu. Tú si zaslúžila aj za odvahu, že vo svojom veku natočila jednu z najkontroverznejších posteľových scén posledných rokov. A neuveríte, musela byť pri tom úplne nahá!

Zuzana Kronerová spolu s českým kolegom Pavlom Novým zahviezdili vo filme Baba z ľadu, kde si zahrali aj milostné scény. A práve tie im vyrobili na okamih vrásky na tvári. Obaja totižto bojovali za to, aby pri nakrúcaní mali na sebe aspoň spodnú bielizeň. To však režisér počas natáčania striktne zakázal.

Hoci najskôr mali spodnú bielizeň na sebe a snažili sa, aby to nebolo vidieť, nakoniec z nich pri nakrúcaní perina nešikovne skĺzla a odhalila, že nie sú nahí. Režisér vtedy nekompromisne vyhlásil, že musia dať všetko dole. Hoci sa tomu herci bránili, napokon sa zachovali ako profesionáli a vyzliekli sa. Výsledok bol však veľmi decentný.

„Vždy je veľmi náročné niečo takéto točiť. Každý vám do toho kecá. Režisér našťastie mlčal a žasol. Videl som tam i des v očiach,“ prezradil denníku Aha! Pavel Nový a pokračoval: „Veľmi mi pomohla hlavne Zuzana Kronerová, s ktorou sme sa skvelo zohrali. Pomáhala mi veľmi nielen pri tej milostnej scéne, ale aj keď sme točili scény vo vode.“

Milostná scéna - kedy sa protagonistom nedarí sex a predstaviteľka Hany, Kronerová, nakoniec podľa scenára použije extra panenský olivový olej na premazanie intímnych partií - do filmu podľa herečky patrí. S tým súhlasí aj režisér. „Je to nakoniec vtipná, nežná scéna, ale samozrejme som sa bál, aby to vyznelo dobre,“ odvetil režisér, ktorý je určite nadšený aj z toho, že snímka bola v zahraničí nominovaná s ostatnými cudzojazyčnými filmami na Oscara. Fotografie nájdete v našej GALÉRII»

Viac o téme: Zuzana Kronerová a Pavel Nový
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu