Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Ondřej Brzobohatý šokuje: Syn slávneho otca si zmenil meno!

Ondřej Brzobohatý Zobraziť galériu (5)
Ondřej Brzobohatý

PRAHA - Toto nikto nečakal! Hudobník Ondřej Brzobohatý (33) v poslednom období šokoval svojím priam zarážajúcim rozhodnutím. Sympaťák sa totiž nechal premenovať. V oficiálnych dokumentoch už vystupuje pod iným priezviskom.

Ondřej Brzobohatý spieva, hrá, moderuje a v súčasnej dobe patrí medzi jedných z najvyťaženejších umelcov vôbec. Syn herečky Hany Gregorovej a zosnulého herca Radoslava Brzobohatého však naposledy českú verejnosť poriadne šokoval.

Podľa informácií portálu super.cz si mal známy elegán zmeniť v máji tohto roka svoje priezvisko. Dokazuje to zápis jeho nového mena do obchodného registra k firme, ktorej je vlastníkom. Podľa najnovších informácií prevzal matkino priezvisko a z Ondřeja Brzobohatého sa stal Ondřej Gregor.

Obľúbený umelec bol ale známy láskou a rešpektom k svojmu slávnemu otcovi, a tak sa českou verejnosťou z pochopiteľných dôvodov rozprúdili rôzne špekulácie a dohady ohľadom spomínanej radikálnej zmeny v jeho živote. 

Hoci do Obchodného registra sa zapisujú presné údaje z občianskeho preukazu, samotný Ondřej tvrdí, že otcovho priezviska sa úplne nezbavil. „Dlhých desať rokov som sa pohrával s myšlienkou, že si pre činnosť v zahraničí vytvorím pseudonym. Vzhľadom na to, že na priezvisku Brzobohatý si lámu zuby aj českí moderátori, uvažoval som o mene Gregor, ktoré patrilo môjmu deduškovi z maminkinej strany a ktoré je viac medzinárodné. K svojmu menu, na ktoré som pyšný a verím, že som za svoju kariéru jeho česť ničím nepoškodil, si pridávam meno ďalšie, Gregor. Moje celé meno teda znie Ondřej Brzobohatý Gregor. Vo svojej umeleckej forme pre zahraničie Ondřej B. Gregor,” uviedol na Facebooku. Ako motiváciu spomenul nielen prácu v zahraničí, ale aj lásku k rodičom, ktorých obe mená bude teraz s hrdosťou nosiť. 

Ondřej Brzobohatý si podľa Obchodného registra zmenil meno na Ondřej Gregor.
Zobraziť galériu (5)
Ondřej Brzobohatý si podľa Obchodného registra zmenil meno na Ondřej Gregor.

Viac o téme: Ondřej Brzobohatý
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu