Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Gregorová opustila vilu po Brzobohatom: S mladým milencom už bývajú vo vlastnom!

Hana Gregorová Zobraziť galériu (5)
Hana Gregorová (Zdroj: profimedia.sk)

PRAHA - Užívajú si v novom hniezdočku lásky! Herečka Hana Gregorová (63) má aktuálne milenecký pomer s mužom, ktorý je od nej mladší o neuveriteľných 32 rokov. Ďalším prekvapením je, že vdova po legendárnom hercovi Radkovi Brzobohatom (†79) sa zrazu odsťahovala aj z domu, ktorý zdieľala so zosnulým manželom.

V uplynulých dňoch otriasla českým šoubiznisom šokujúca správa. Slovenská herečka Hana Gregorová odložila po štyroch rokoch smútok za svojím milovaným manželom Radkom Brzobohatým a užíva si slastné chvíle po boku nového partnera.

Na tom by nebolo nič zvláštne, avšak nezvyčajnú príchuť tomu dodáva fakt, že Gregorovej súčasný milenec je od nej mladší o zarážajúcich 32 rokov. A aby toho nebolo málo, je ženatý a má dve deti. Pár majú tvoriť približne deväť mesiacov a milostný vzťah už zaľúbenci viac ani neskrývajú.


Gregorovej vzťah so zajačikom: Je to vážne... Už sa kvôli nej rozvádza!


Ak by si však niekto myslel, že ide iba o nejaký krátkodobý románik, či bláznivé vzplanutie, je na veľkom omyle. Podľa najnovších informácií portálu Blesk.cz ich vzťah naberá priam raketovú rýchlosť. Zrelá šesťdesiatnička totiž opustila honosnú vilu po nebohom manželovi Brzobohatom a so svojím milencom si zariadila vlastné hniezdočko lásky.

Nový luxusný byt známej herečky sa má nachádzať v centre Prahy. Nájsť vhodné spoločné bývanie ale nebola pre brunetku jednoduchá záležitosť. „Hanka hovorila o tom, že sa chce zbaviť domu v Říčanoch, pretože sa tam necíti dobre. Nemohla však nič poriadneho nájsť. Chcela centrum, ale zároveň možnosť prechádzky so psom. To bolo prvoradé,“ prezradil nemenovaný zdroj.

Gregorovej zajačika pristihli redaktori Blesku ešte začiatkom pracovného týždňa, ako nadránom vychádza z ich hniezdočka spolu s jej domácim maznáčikom na prechádzku. O deň neskôr dvojicu dokonca prichytili aj pri spoločnom odchode z bytu.

Brunetka okrem tejto skutočnosti už stihla predstaviť svoj nový objav aj najbližším, čoho dôkazom sú ich spoločné snímky na sociálnej sieti, s ktorými sa jej milenec permanentne vystatuje. Zdá sa teda, že si vdova po Brzobohatom užíva lásku s mladučkým žrebcom na plný plyn a za starými spomienkami urobila raz a navždy hrubú čiaru.

Viac o téme: Hana Gregorová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu