Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Chvíle strachu hviezdy z Top Gunu: Vlámala sa do jej domu a napadla ju!

Kelly McGillis Zobraziť galériu (5)
Kelly McGillis (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Do domu americkej herečky Kelly McGillis, známej ako Charlotte Blackwood z filmu Top Gun (1986), sa vlámala istá Laurence Marie Dorn. Po tom ako ju 58-ročná rodáčka z Kalifornie žijúca v Hendersonville v Severnej Karolíne našla a chystala sa zavolať políciu, na ňu 38-ročná žena začala kričať a neskôr ju aj fyzicky napadla. Herečka, ktorá o incidente informovala prostredníctvom siete Facebook, vyviazla so škrabancami a pomliaždeninami. Žena mala so sebou dievčatko, ktorého meno miestne autority nezverejnili.

Ako McGillis uviedla na sociálnej sieti, Dorn sa do jej domu vkradla preto, lebo ju údajne obťažovala na sociálnej a mikroblogovacej sieti Twitter. Toto tvrdenie však herečka poprela. Napísala tiež, že má v dome zbrane so strelivom a bála sa, že by tam mohol byť niekto ďalší, kto ich našiel. Preto sa rozbehla von, kde chcela zavolať políciu. Vtedy ju žena napadla a ona musela mobil odhodiť. Následne na to sa jej podarilo nasadnúť do auta a odísť hľadať pomoc. Tá prišla po tom, ako zastavila ďalšieho vodiča, ktorý zatelefonoval na tiesňovú linku 911. 

Dorn neskôr zatkli a obvinili z vlámania, krádeže, prenasledovania, napadnutia a zasahovania do núdzovej komunikácie. V súčasnosti je vo väzbe, pričom sudca stanovil kauciu na 60-tisíc dolárov (v prepočte približne 52 680 eur). Spomínané dieťa je momentálne v štátnej starostlivosti. 

Kelly McGillis, ktorá je okrem spomínaného Top Gunu známa aj z filmov Svedok (1985), Znásilnenie (1988) či Na prvý pohľad (1999), sa vo štvrtkovom rozhovore pre miestnu televíziu WLOS vyjadrila, že má od incidentu problémy so spaním či stravovaním sa, ale z nepríjemnej udalosti sa postupne dostáva. 

Viac o téme: Kelly McGillis
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu