Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Brzobohatý sa dnes oženil: Kvôli tehotenstvu?!

Ondřej Brzobohatý Gregor a Taťána Kuchařová Zobraziť galériu (5)
Ondřej Brzobohatý Gregor a Taťána Kuchařová (Zdroj: Instagram)

PRAHA - A je to tu! Ondřej Brzobohatý (33) si nedávno zmenil priezvisko na Gregor. Špekulovalo sa, že by to mohlo byť kvôli plánovanej svadbe s Taťánou Kuchařovou (28), aby to mala vo svete ľahšie a nemusela meniť jedno komplikované priezvisko za druhé. A ono je to už skutočne tu. Zaľúbenci dnes predstúpili pred oltár. V Čechách sa už dokonca hovorí aj o tehotenstve nevesty.

Ondřej Brzobohatý a Taťána Kuchařová boli včera prichytení pri Strahovskom kláštore, kde prebiehala generálka na ich svadbu. A v týchto chvíľach sú z nich už manželia.

S týmto ich životným krokom sú spojené viaceré špekulácie. Ondřej si totiž nedávno zmenil meno na Gregor. Jedna z možností, prečo tak urobil, mohla byť aj plánovaná svadba. Nielen on, ale aj jeho polovička sú totiž známi aj v zahraničí a určite by im menej komplikované priezvisko veľa vecí uľahčilo. 

Druhá, zatiaľ neoverená, správa sa týka tehotenstva. Blondínka má totiž podľa Blesku podozrivo zaoblené bruško. „Babičkou sa ešte byť nechystám, ale chcela by som, aby boli vnúčatá vychované, vedeli pozdraviť a poďakovať,” po vedala k tejto téme ženíchova matka Hana Gregorová. 

Hostia sa na prominentný obrad začali schádzať krátko po desiatej hodine. Po herečkinom boku nechýbal ani jej mladý milenec, ktorý ju pred objektívmi fotografov neváhal pobozkať na tvár. 

Ženích prišiel na miesto v luxusnej limuzíne približne 20 minút pred jedenástou. Nevesta nechala na seba chvíľku čakať. Pred jej príchodom sa ochranka údajne vyhrážala, že kvôli množstvu fotografov sa auto s Kuchařovou otočí a vôbec nepríde. Nakoniec však blondínka dorazila v jemných šatách s vysokým rozparkom. Pôsobia ako inšpirované antikou, kvôli telám bodyguardov z nich ale veľa vidieť nebolo. 

Taťána Kuchařová zvolila ľahkú róbu s vysokým rozparkom.
Zobraziť galériu (5)
Taťána Kuchařová zvolila ľahkú róbu s vysokým rozparkom.

Na konci obradu sa z kostola šíril hlasný potlesk. „Bolo to pekné, ale trošku dlhé,” povedala Blesku po skončení svadby Hana Gregorová. Novomanželom želáme všetko najlepšie na spoločnej ceste životom. 

Viac o téme: Taťána KuchařováOndřej Brzobohatý
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu