Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Neuveríte vlastným očiam: Haberova sexi žena vyzerá ako chlap!

Daniela Peštová Zobraziť galériu (4)
Daniela Peštová

PRAHA - Zmenila sa na nepoznanie! Krátke vlasy, pánsky oblek ako vystrihnutý z katalógu z 80. tych rokov a ležérna póza ako sa na správneho chlapíka patrí. Pod rukami šikovných kaderníkov a vizážistov sa takto zmenila modelka Daniela Peštová (45). Dokonalá kráska sa tak mala priblížiť k výzoru svetoznámeho herca Brada Pitta.

Jej premena vás dostane do kolien! Daniela Peštová má na konte množstvo modelingových úspechov a svojím dokonalým vzhľadom neustále dokazuje, že právom patrí medzi tie najlepšie nielen doma, ale aj v zahraničí. Nestarnúca modelka púta pozornosť všade, kde sa objaví a jej šarm a sexepíl obdivujú nielen muži, ale aj ženy.

Česká topmodelka si tak získala srdcia mnohých fanúšikov, ktorých za to na sociálnej sieti pravidelne odmeňuje skutočne obdivuhodnými fotografiami. V týchto dňoch sa však pochválila snímkou, ktorou svojich priaznivcov poriadne šokovala. Známa plavovláska sa totiž naposledy nechala zvečniť v mužskej podobe.

Dlhú blond hrivu a zmyselné outfity vymenila za mužský strih a široký pánsky oblek. Vždy dokonalá Daniela sa tak pod rukami šikovných maskérov zmenila na chlapa. Išlo o profesionálne fotenie, v ktorom sa mala priblížiť ku vzhľadu hollywoodskej hviezdy Brada Pitta. Fascinujúca premena a bezprostredná mužská póza sa tak podpísali pod skutočne dokonalý výsledok. Pozrite, modelka je doslova na nepoznanie!

Viac o téme: Daniela Peštová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu