Nedeľa12. máj 2024, meniny má Pankrác, zajtra Servác

Majtánovej zbraň na všetky neduhy: Domáca pálenka s TAJNOU ingredienciou!

Karin Majtánová
Karin Majtánová (Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA - Karin Majtánová je úspešná žena. Darí sa jej v práci, ale i súkromí. Moderátorka je so svojím životom spokojná, no vadí jej táto vec!

Karin Majtánová si nežije zle. Má skvelú rodinu, je úspešná v práci, rozbehla spevácku kariéru a dobre sa cíti aj v ženskom kolektíve: „Trošku tak poklebetíme, dúfam, že sa dostanem k slovu aj ja“, zažartovala moderátorka, ktorá v spoločnosti dominuje. Pečená-varená je už aj v Piešťanoch, kde si niekoľkokrát v roku chodí oddýchnuť. Prednedávnom v jednom z kúpeľných hotelov moderovala Dámsku jazdu, kde vyspovedala mnohých hostí a celý večerom sa niesli práve jej piesne. Kúpele však využíva aj na relax a liečebné kúry: „Určite si vždy užijem procedúry“, priznáva a teší sa, že zábavou a príjemnou atmosférou lieči nielen dušu, ale aj telo.

Karin je síce so svojím životom spokojná, ale predsalen jej prekáža jedna vec: „Ja si viem život predstaviť ešte krajší, keby ľudia boli normálnejší, štedrejší, nezávideli si, neboli by uštipační, zákerní… máme to, žiaľ, zapísané v génoch…“, hovorí a pridáva aj slová o viere a vďake. Čo ju teda robí šťastnou?

Majtanovej zbraň na všetky neduhy: Domáca pálenka s TAJNOU ingredienciou! (Zdroj: NL/Vlado Anjel)

Viac o téme: Karin Majtánová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu