Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Toto telo má Habera v posteli: Ty vole, Pali, ty sa teda máš!

Pali Habera má po svojom boku krásnu Danielu Peštovú. Zobraziť galériu (9)
Pali Habera má po svojom boku krásnu Danielu Peštovú. (Zdroj: instagram.com/daniela_pestova)

PRAHA - Môcť sa tak vedľa nej zobúdzať! Pri pohľade na krásnu Danielu Peštovú (45) si takto povzdychne asi nejeden chlap. To právo má však len jeden muž - blondínkin partner Pavol Habera (54). Šarmantná modelka ale nezabúda ani na svojich obdivovateľov. Prostredníctvom instagramu občas zverejní záber, kde sa pochváli dokonalými krivkami. Naposledy sa ukázala v čipkovaných nohavičkách. Aha!

Ani gram tuku navyše a žiadna celulitída! Hoci Daniela Peštová už nepatrí medzi najmladšie modelky, postavu má aj s pribúdajúcim vekom priam luxusnú. Nečudo, že mnohí chlapi by si to ochotne vymenili s jej životným partnerom, spevákom Paľom Haberom. A veru, nejedna žena túži mať také krivky ako táto trojnásobná mamina. 

V nedeľu večer zverejnila modelka na instagrame fotku, ktorá zaujala mnohých jej fanúšikov. Blondínka na nej leží v perinách a na sebe má len tričko a čipkované nohavičky. „Nedeľa, prosím nechoď,” pripísala k fotke Daniela, ktorá si vyslúžila samé pochvalné komentáre. „Klobúk dole. Tip-top postavička,” znie jeden z nich. Súhlasíte?!  

Daniela Peštová zverejnila na instagrame takúto sexi fotku.
Zobraziť galériu (9)
Daniela Peštová zverejnila na instagrame takúto sexi fotku.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Daniela PeštováPavol Habera
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu