Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Idol dievčat a sexi modelka sa rozišli: Idylka trvala len 7 mesiacov!

Zayn Malik a Gigi Hadid sa rozišli. Zobraziť galériu (6)
Zayn Malik a Gigi Hadid sa rozišli. (Zdroj: SITA)

LONDÝN – Anglický spevák Zayn Malik a americká modelka Gigi Hadid sa rozišli. Americkému týždenníku People informáciu potvrdil nemenovaný zdroj, ktorý tiež dodal, že dvojica sa rozišla pred niekoľkými týždňami.Pár tvorili len 7 mesiacov.

Dvadsaťtriročný niekdajší člen skupiny One Direction a 21-ročná rodáčka z Los Angeles tvorili pár približne sedem mesiacov, no v ostatnom čase mali "nejaké problémy". "Zayn a Gigi sa rozišli, ale je možné, že sa zajtra dajú opäť dokopy. Nie je veľmi jasné, ako to teraz medzi nimi je," uviedol nemenovaný zdroj pre E! News s tým, že modelku rozchod veľmi zarmútil. "Chýba jej pravidelný kontakt so Zaynom, boli si veľmi blízki," objasnil zdroj. 

Zain Javadd "Zayn" Malik sa preslávil v spomínanej chlapčenskej skupine One Direction, v ktorej pôsobil v rokoch 2010 až 2015 a vydal s ňou albumy Up All Night (2011), Take Me Home (2012), Midnight Memories (2013) a Four (2014). Po odchode z formácie podpísal zmluvu s vydavateľstvom RCA Records. Tento rok v marci ponúkol pod menom Zayn debutový sólový album Mind of Mine, z ktorého pochádza napríklad singel Pillowtalk. Vo videu k piesni si zahrala aj Hadid. 

Jelena Noura Hadid, prezývaná Gigi, naštartovala modelingovú kariéru už ako dvojročná, keď ju objavil módny návrhár Paul Marciano zo spoločnosti Guess. Vypracovala sa na post uznávanej modelky novej generácie, ktorá je známa najmä vďaka kontaktu prostredníctvom sociálnych sietí. Predstavila sa aj na prestížnej prehliadke Victoria's Secret Fashion Show. 

Viac o téme: Gigi HadidZayn Malik
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu