Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Haberova manželka Peštová poriadne domlátená: Fuj, pozrite na jej obrovské modriny!

Daniela Peštová Zobraziť galériu (5)
Daniela Peštová

PRAHA- To sa len tak nevidí! Topmodelka a manželka známeho slovenského speváka Paľa Haberu (54) Daniela Peštová (45) odhalila vo štvrtok na svojom Instagrame hrôzostrašnú fotografiu, z ktorej ostali mnohí jej fanúšikovia poriadne zaskočení. Blondínka má na nej totiž otlčené telo plné modrín. Čo sa kráske stalo?

To muselo bolieť! Manželka známeho slovenského speváka Paľa Haberu, svetová topmodelka Daniela Peštová, v týchto dňoch šokovala svojich fanúšikov. Na sociálnej sieti zverejnila fotografiu, z ktorej mnohým doslova chlpy vstávali. 

Sexi blondínka totiž ukázala svoje – inak dokonalé – telo posiate obrovskými modrinami. Na prvý pohľad to vyzerá, akoby modelku niekto zbil. Ale nie je to vraj tak. Otlčené telo plné modrín jej spôsobil lietajúci slnečník.

„Tak  toto sa stalo minulý týždeň a ja naozaj dúfam, že sa to nestane ročnou tradíciou! Spomínate si na môj príspevok z mája minulého roka a na moje úbohé stehná? Lenže tentoraz je na vine lietajúci slnečník,“ napísala ubolená Peštová, ktorá zároveň priznala, že jednoducho bola na nesprávnom mieste a v nevhodný čas. „Iba s dlhými rukávmi na chvíľu,“ dodala modelka, ktorá tak teraz bude musieť chvíľu modriny maskovať. 

 

Viac o téme: Daniela Peštová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu