Sobota11. máj 2024, meniny má Blažena, zajtra Pankrác

Peštová sa musí mať na pozore: Muž jej života si našiel druhú!

Daniela Peštová Zobraziť galériu (7)
Daniela Peštová

PRAHA - Daniela Peštová (45) má okrem dvoch detí so spevákom Paľom Haberom aj syna z prvého vzťahu s talianskym podnikateľom Tommasom Butim. Yannick Fausto má dnes už 20 rokov a je z neho dospelý muž. Jeho slávna mama sa preto musí zmieriť s tým, že už nie je v jeho živote jedinou ženou. Na sociálnej sieti Instagram totiž zverejnila fotku, na ktorej mládenec bozkáva neznámu dievčinu. No, plavovláska by sa mala mať na pozore! :)

To, že čas naozaj letí, si človek všimne až na deťoch. Svoje by o tom vedela rozprávať aj česká modelka Daniela Peštová. Jej syn z prvého manželstva Yannick Fausto totiž včera oslávil už svoje 20. narodeniny.

Pri tejto príležitosti sa plavovláska na Instagrame pochválila fotkou, na ktorej mládenec bozkáva neznámu dievčinu... Slávna Češka sa tak musí zmieriť s tým, že v živote jej najstaršieho potomka už nie je jedinou ženou. „Poznámka pre mňa: Je čas ho nechať ísť. Som rada, že ste našli jeden druhého,“ napísala k snímke Peštová.

A podľa fotiek, ktoré jej „nevesta“ vešia na Intagram, si Yannick ulovil naozajstnú krásku. Zaujímavá dievčina s piercingom v nose a pekne vykrojenými perami... Hm, modelkin syn si vie veru vybrať. No, Daniele nezostáva zrejme nič iné, len sa mať na pozore - veď je z nej čerstvá „svokra“. :) 

Daniela Peštová na Instagrame zverejnila fotku svojho syna Yannicka s priateľkou a pridala popis, že ho musí nechať ísť.
Zobraziť galériu (7)
Daniela Peštová na Instagrame zverejnila fotku svojho syna Yannicka s priateľkou a pridala popis, že ho musí nechať ísť.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Daniela Peštová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu