Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Plačková sa nechala opäť vylepšiť: Pozrite, veď to je plastiková Barbie!

Zuzana Plačková Zobraziť galériu (4)
Zuzana Plačková (Zdroj: Instagram Z.P.)

BRATISLAVA - Ďalšie do zbierky! Zuzana Plačková (24) je známa tým, že okrem chirurgických zmien a neustálych úprav vlasov rada svoje telo vylepšuje aj tetovaniami. Na koži ich má už niekoľko... V stredu sa na sociálnej sieti Instagram pochválila svojím najnovším kúskom. Blondínka si nechala na rameno vytetovať idol všetkých dievčat - plastikovú bábiku Barbie. Pozrite!

Zuzana Plačková patrí k tým ženám, ktoré k trvalým úpravám svojho tela majú pomerne blízko. Veď okrem upraveného nosa a dvakrát zväčšených pŕs si blondínka svoje telo nechala vylepšiť aj viacerými tetovaniami. Jej kožu zdobia nápisy a obrázky rôzneho druhu. V stredu sa blondínka na sociálnej sieti Instagram pochválila svojím najnovším „vylepšením“ – na ruku si nechala vytetovať plastikovú bábiku Barbie.

„Pýtate sa prečo Barbie? Celý môj rukáv sa skladá z vecí, čo vystihuje ženu, čiže topánky, rúž, parfém, lak na nechty, diamant, pery a rôzne blbostičky. Dlho som rozmýšľala nad tým, čím kerku ukončiť, aby to bolo výstižné, a tak som si dala Barbie, pretože každá žena sa vo svojom detstve hrala s ňou, tak prečo nie?“ vysvetlila Plačková. No, mnohí by blondínke uverili, aj keby povedala, že najznámejšia bábika je skrátka jej idolom. Veď pozrite na ňu...

 

Viac o téme: Zuzana Plačková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu