Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Opitá Plačková žúruje dva dni v kuse: Takto vyvádzala ráno v kaviarni!

Zuzana Plačková Zobraziť galériu (8)
Zuzana Plačková (Zdroj: Instagram Z.P.)

BRATISLAVA – Tomu sa povie žúr! Bývalá Playmate Zuzana Plačková v pondelok oslavovala okrúhle 25. narodeniny. A rozhodne si poriadne užívala! Veď nočná párty, ktorá sa konala v petržalskom disco klube, sa natiahla do ďalšieho rána. Blondínka totiž pokračovala v oslavách v istej kaviarni v petržalskom nákupnom centre, kde ju v ranných hodinách videli v podguráženej nálade. Pozrite, ako vyzerala po hodinách a hodinách žúrovania!

Nezastavila sa! Zuzana Plačková je známa tým, že si rada vyhodí z kopýtka. A nemusí to byť iba cez víkend. Tentokrát to poriadne roztočila hneď v pondelok. Mala na to ale patričný dôvod. Oslavovala totiž svoje 25. narodeniny.

Bez manžela, iba s priateľmi, ju jeden z našich čitateľov videl, ako si to večer namierila do petržalského disco klubu. „Bola nahodená v bielom  tielku a červených  nohaviciach,“ opísal nám blondínku mladík, ktorý ju náhodou stretol. Okrem toho zrejme popri oslave fandila aj našim futbalistom vo včerajšom zápase na EURO proti Anglicku, keďže mala na hlave  fanúšikovský klobúk.

To, že je to naozaj tak, potvrdila aj samotná Plačková, keď sa o druhej hodine rannej pochválila svojim fanúšikom selfie záberom z oslavy na sociálnej sieti. Na zábere vidieť, že sa partia výborne bavila a na stole nechýbajú cigarety či rôzne drinky. Rovnako tak sedí aj jej outfit s fanúšikovskou čapicou.

Pár hodín zábavy však blondínke nestačilo a so svojimi priateľmi si to namierila do iného podniku, ktorý sa otvára v ranných hodinách. Domov sa jej zjavne nechcelo ísť, a tak na prekvapenie mnohých pracujúcich oslavovala aj počas bieleho dňa. Niekoľkí  návštevníci ju totiž videli v istej kaviarni v nákupnom centre v Petržalke. Ešte po 9 hodine ráno sa tu bavila v dobrej, zjavne mierne podguráženej nálade.  

„V nákupnom centre v Petržalke sedí aj s kamošmi nad*baná Plačková vo fanúšikovskom klobúku Slovensko. Huláka tu, snaží sa spievať a tancuje,“ opísal nám jeden z prítomných návštevníkov správanie Plačkovej. Ďalší nám dokonca poslal aj fotografiu a video z času, keď sa už Plačková zrejme  upokojila – sedela s cigaretou v ruke a uchlipkávala už aj kávu. To, či to bola posledná jej párty zastávka nevedno, ale ako vidieť, Plačková je naozaj poriadna párty girl a s ňou sa rozhodne nikto nudiť nebude.

VIDEO: Zuzana Plačková žúruje dva dni v kuse. Takto ju ráno s kamarátmi natočil návštevník v istej kaviarne v nákupnom centre v Petržalke.

Zuzana Plačková

Viac o téme: Zuzana Plačková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu