Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Plačková sa zmenila na nepoznanie: Pozrite, čo si nechala vylepšiť tentokrát!

Zuzana Plačková Zobraziť galériu (8)
Zuzana Plačková

BRATISLAVA – Nový imidž! Zuzana Plačková (24) sa zmeny jednoznačne nebojí. Veď je známa tým, že okrem chirurgických vylepšení, či množstva tetovaní vymýšľa, aj čo sa úprav vlasov týka. Najnovšie sa na sociálnej sieti pochválila fotkami, ktorými opäť šokovala svojich fanúšikov. Pozrite, čo si nechala spraviť tentokrát.

Je ako chameleón! Bývalá playmate a účastníčka reality šou Hotel Paradise Zuzana Plačková patrí k tým ženám, ktoré rady podstupujú rôzne zmeny. Veď okrem upraveného nosa a dvakrát zväčšených pŕs si známa sexica svoje telo nechala pokresliť aj viacerými tetovaniami či niekoľkokrát si už zmenila farbu vlasov. 

Pred pár dňami opäť prekvapila svojich priateľov a fanúšikov na sociálnej sieti, keď sa nechala znova vylepšiť. Aspoň podľa viacerých ludí komentujúcich jej najnovšiu fotografiu na sociálnej sieti. Na nej má zmenenú farbu vlasov a viacerí tvrdia, že jej to vraj takto viac pristane. Zo známej peroxidovej blondíny, ktorá sa pýšila už aj ružovými či modrými vlasmi, je tentokrát tmavovláska.

„Nechaj si túto farbu a nerob zo seba papagája... Táto ti pristane hádam najviac,“ napísal jej fanúšik a ďalší sa tiež pridali: „Skoro som ťa nespoznala, vyzeráš super.“ Ale pri tejto tmavej farbe neostane Zuzana dlho, už teraz sa chystá dať si ombré. Tak čo si myslíte vy? Pristane to Plačkovej s čiernou farbou na vlasoch? 

Zuzana Plačková si dala čiernu farbu na vlasy.
Zobraziť galériu (8)
Zuzana Plačková si dala čiernu farbu na vlasy.

Viac o téme: Zuzana Plačková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu