Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Plačková 2 mesiace pred cirkevným sobášom: Nas*atá som... Svadba nebude!

Zuzana Plačková po ružovej svadbe plánovala ešte cirkevný obrad v Čadci. No svadbu nečakane ruší. Zobraziť galériu (5)
Zuzana Plačková po ružovej svadbe plánovala ešte cirkevný obrad v Čadci. No svadbu nečakane ruší.

BRATISLAVA/ČADCA - Playmate Zuzana Plačková (24) sa v októbri minulého roka stala vydatou ženou. Už vtedy však tvrdila, že po ružových svadobných šatách si oblečie aj biele. Začiatkom júla totiž plánovala obrad v kostole v rodnej Čadci. No necelé dva mesiace pred veľkým dňom je však všetko úplne inak. Nevesta je nas*atá a všetko ruší!

Zuzana Plačková v októbri minulého roka povedala áno svojmu dlhoročnému partnerovi Renému Strauszovi. Vtedy svojím dňom D vyvolala veľký rozruch – veď namiesto snehobielych šiat mala na sebe ružové a lodičky vymenila za plátenky rovnakej farby.


Detaily svadby Zuzy Plačkovej: Nevesta za 20 tisíc eur a veľký smiech v sobášnej sieni!


Už vtedy však blondínka tvrdila, že Barbie svadba je len akousi predprípravou na tú klasickú so všetkým, čo k tomu patrí. Začiatkom júla totiž plánovala obrad v kostole v rodnej Čadci. No necelé dva mesiace pred veľkým dňom je všetko úplne inak. Svadba sa ruší! 

A dôvod vás prekvapí... Plačkovú skrátka v kostole nechcú zosobášiť. „Je v poriadku, že nás nechcú zosobášiť v kostole v Čadci? Aj napriek tomu, že mám tu stále trvalé bydlisko? Že mám mať cirkevný sobáš v BA, kde žijem? Čo to je, do pi*e, za prístup?“ napísala sexica v utorok skoro ráno na Facebook. 

„Takže svadbu v Čadci v kostole ruším, vďaka prístupu našej cirkvi a nebudem mať pokrstené deti vďaka tomuto, to je ok? Prístup nechutne arogantný a že kaplán!“ napísala rozhorčená Plačková, ktorá sa nám vyjadrila stroho, ale výstižne: „Veľmi som nas*atá!“

Takéto správanie vraj od farára vôbec nečakala. „Povedal, že ho vôbec nezaujíma ani to, že mám trvalé bydlisko v Čadci. Že žijem v Bratislave, tak mám hľadať kostol tam! Bol arogantný a keď moja mama povedala, že veď celá rodina je v Čadci a že som bola krstená v tom kostole, mala prijímanie aj birmovku, odpovedal jej, či ona chce mať svadbu,“ krútila hlavu nad správaním cirkevníka Zuzana.

Tá zároveň vylučuje, že by bol kaplán akokoľvek zameraný proti nej ako osobe. „Nevedel, kto som, keďže moje meno ani nepadlo,“ uviedla plavovláska. „Pritom viem, že sa v Čadci brali aj ľudia, čo tam nemajú trvalé bydlisko, ani tam nežijú. No písali mi aj takí, ktorým nechcel pokrstiť deti a podobne,“ priznala Zuzana.. 

„Aby som chodila na faru od decembra a po polroku sa dočkala odpovede na termín, keďže sa tam nedá ani dovolať v otvárací čas, príšerné. Či to už je tak v tejto dobe, že treba dať obálku aj kňazovi alebo ako?“ povedala nám na záver Plačková, ktorú prístup kňaza úplne znechutil. Na svadbu v kostole sa preto zrejme úplne vykašle. 


Mohlo by Vás zaujímať: Plačková za dídžejským pultom: Raper Kali už v sobotu podporí sen silikónovej celebrity


Viac o téme: Zuzana Plačková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu