Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Zuza, si to ty?! Plačková šokovala výzorom!

Zuzana Plačková sa v ostatnom období zmenila na nepoznanie. Zobraziť galériu (6)
Zuzana Plačková sa v ostatnom období zmenila na nepoznanie.

BRATISLAVA - Radikálna zmena! Zuzana Plačková (25) sa zviditeľnila ako prostoreká blondínka v jojkárskom projekte Hotel Paradise. Od tej doby sa ale poriadne zmenila a svoj celkový výzor poznačila nielen rôznymi skrášľujúcimi doplnkami, ale aj viacerými plastikami. Rozdiel vtedy a dnes je tak viac než viditeľný a bývalá playmate sa na svoje „staré ja“ už ani len nepodobá.

Extravagantná Slovenka Zuzana Plačková sa do povedomia verejnosti zapísala najmä svojím účinkovaním v reality šou Hotel Paradise. Odvtedy už ale ubehlo pekných pár rokov a z kedysi temperamentnej blondínky je dnes už úplne iná žena.


Plačková sa zmenila na nepoznanie: Pozrite, čo si nechala vylepšiť tentokrát!


Okrem toho, že so železnou pravidelnosťou mení farbu svojej bohatej hrivy ako chameleón, je Zuzana známa tým, že si k dokonalosti pomáha aj chirurgickými vylepšeniami. Veď po napumpovanom dekolte a umelom chrupe sa netajila ani operáciou nosa, keď tesne po zákroku zverejňovala autentické zábery priamo z nemocničného lôžka.

Najnovšie sa ale zdá, že Zuzana s výraznejšími úpravami neprestáva a šokuje ďalej. Plavovláska sa totiž v uplynulých dňoch objavila na otvorení istého baru v centre Bratislavy, no a jej celkový vzhľad bol doslova na nepoznanie.

Bývalá reality hviezda pútala pozornosť nielen dlhými havraními vlasmi, ale aj na prvý pohľad výraznejšími perami, ktoré pôsobili objemnejšie ako kedykoľvek predtým. Ku konečnému „barbie looku“ značne prispeli aj neprirodzene modré šošovky, ktoré sa stávajú neoddeliteľnou súčasťou jej vizáže. Kam svojou mániou v úprave zovňajšku plánuje zreteľne vylepšená Slovenka ešte zájsť, ostáva záhadou.

Zuzana Plačková si za ostatné obdobie prešla radikálnou zmenou imidžu. Výsledok jej úprav je viac než zarážajúci.
Zobraziť galériu (6)
Zuzana Plačková si za ostatné obdobie prešla radikálnou zmenou imidžu. Výsledok jej úprav je viac než zarážajúci.  (Zdroj: Ján Zemiar, TV JOJ)

Viac o téme: Zuzana Plačková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu