Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Slováci, asi vás »picne«: Tomuto sa hovorí provokácia!

Veronika Nízlová z dua Twiins si posledné dni užívala v horúcom Turecku. Zobraziť galériu (5)
Veronika Nízlová z dua Twiins si posledné dni užívala v horúcom Turecku.

TURECKO - Osviežujúce more a horúce slnko! Presne toto si v posledných dňoch užívala na dovolenke v Turecku speváčka Veronika Nízlová (30) z dua Twiins. Svedčia o tom fotky, o ktoré sa kráska pravidelne delila s fanúšikmi na sociálnej sieti Instagram. Mnohí Slováci, ktorí sa aktuálne nachádzajú vo svojej domovine, však radosť z pohľadu na tieto zábery rozhodne mať nebudú. Provokácia je to totiž viac než veľká - u nás sa totiž od včera počasie opäť pokazilo...

Po dlhých uzimených dňoch sa cez víkend opäť na Slovensko vrátilo krajšie počasie. To dokonca viac ako jarné, pripomínalo letné... Ortuť v teplomeroch na niektorých miestach našej krajiny ukazovala aj viac ako 30 stupňov. No v utorok sme sa zobudili do poriadne upršaného dňa a samozrejme, klesla aj teplota.

Mnohých Slovákov tak pohľad na fotky, ktoré na sociálnu sieť instagram pridávala speváčka Veronika Nízlová zo skupiny Twiins, zrejme nepoteší. Ide totiž o poriadnu provokáciu! Kráska si posledné dni užívala na dovolenke v Turecku a so svojimi fanúšikmi sa delila o poriadne horúce zábery. Slniečko, osviežujúce more a ľadové koktejly môže väčšina z nás v týchto chvíľach brunetke akurát tak závidieť... No schválne, kto by si to s ňou okamžite vymenil? 

​ 

Viac o téme: TwiinsVeronika Nízlová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu