Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Z tohto bude letný hit! Pozrite na tie telá a sexi zadočky: Twiinsky majú v klipe aj kamošky!

Duo TWiiNS má nový letný hit! Zobraziť galériu (7)
Duo TWiiNS má nový letný hit! (Zdroj: archív Twiins)

BRATISLAVA - Letná BOMBA! Pri dievčatách z dua TWiiNS sme už zvyknutí na super sexi videoklipy - veď doslova zakaždým sa je na čo pozerať. A inak to nie je ani najnovšie... Speváčky totiž nahrali novú pieseň Latino Love, ku ktorej dnes exkluzívne u nás predstavujú aj horúci klip. Pozrite na tie tip-top telá a sexi zadočky. Navyše v klipe majú aj kamošky! :)

Pohľad pre bohov! Presne takto by sa dalo opísať nový videoklip Daniely a Veroniky Nízlových z dua TWiiNS. Dievčatá predviedli svoje dokonalé postavičky v záberoch k piesni Latino Love. A ako je už u nich zvykom, opäť sa bolo na čo pozerať. 

Speváčky sa totiž väčšinu času vo videu objavujú v plavkách - núdza o sexi momenty teda rozhodne nie je. Navyše si na natáčanie zavolali aj svoje nemenej zvodné kamarátky. No a rytmická pieseň v kombinácii s horúcim klipom... Z toho nič iné ako letný hit byť nemôže! 

„Video sme nakrúcali v Chorvátsku na Hvare v Hvar Sport Resorte, ktorý sa nachádza v krásnom mestečku Sucuraj,“ prezradila pre Topky.sk Daniela. Na natáčaní sa stretla 20-členná partia kamarátov - medzi nimi aj majster sveta vo wakeboardingu Miroslav Hríbik. „Spojili sme to rovno s dovolenkou a každý deň sme natočili nejakú časť klipu. Užili sme si tam kopec zábavy aj spolu s našimi tanečnicami Martou a Jankou, čo je určite na záberoch aj vidieť,“ povedala speváčka. 

Video: Premiéra videoklipu k piesni Latino Love!

Viac o téme: TWiiNSDaniela NízlováVeronika Nízlová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu