Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Sexi Twiinska na nepoznanie: Bradavka von a... Výbuch na hlave!

Veronika Krúpa Nízlová Zobraziť galériu (5)
Veronika Krúpa Nízlová (Zdroj: Instagram V.N.)

BEŠEŇOVÁ - Bradavky ako magnety! Veronika Krúpa Nízlová (30), známa zo speváckeho dua Twiins, rozhodne nepatrí do kategórie hanbliviek. Tento fakt potvrdila aj nedávno, keď sa na istej módnej prehliadke predviedla v poriadne dráždivom modeli. Pozornosť prítomných však nepochybne zaujala nielen neskrotnou frizúrou, ale aj vytŕčajúcou pikantnou nádielkou.

V jednom zo slovenských aquaparkov sa cez víkend konala módna prehliadka. Po móle sa však okrem profesionálnych modeliek prešli aj známe tváre zo slovenského i českého šoubiznisu. Medzi nimi ani tentoraz nechýbali aj naše pôvabné dvojičky z dua Twiins.

A práve jedna z nich tentoraz dráždila prítomných viac ako dosť. Reč je o Veronike Nízlovej, ktorá sa v úlohe modelky predstavila v pomerne odvážnom modeli. O kučeravé myšlienky mužov sa v tomto prípade postaral rafinovaný asymetrický top. Zvodný outfit totiž zvýraznil nielen presvitajúce bradavky, ale aj obliny pŕs, ktoré sa jej rysovali pod tenkou látkou. 

A to nie je všetko. Brunetka navyše pútala pozornosť aj nafúknutým účesom. Jej objemná frizúra síce pôsobila, akoby sa práve vrátila z divokej žúrky, no treba uznať, že aj takýto štýl jej zo sexepílu vôbec neubral. Práve naopak. Vyzerala ako hotová šelmička, pozrite!

Veronika Krúpa Nízlová sa na móle predstavila v odvážnom modeli, spod ktorého jej presvitali obliny pŕs aj bradavka.
Zobraziť galériu (5)
Veronika Krúpa Nízlová sa na móle predstavila v odvážnom modeli, spod ktorého jej presvitali obliny pŕs aj bradavka.  (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Veronika Krúpa Nízlová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu