Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Slovenské celebrity oslavovali: MEGApárty a darček, ktorý všetkým vyrazil dych!

Spevácke duo Twiins a Barbora Rakovská oslavovali 30-tku. Zobraziť galériu (21)
Spevácke duo Twiins a Barbora Rakovská oslavovali 30-tku.

SENEC – Stratili reč! Tento víkend si v istom seneckom hoteli vyhodili z kopýtka známe tváre nášho šoubiznisu. Konala sa tam totiž mega narodinová párty. Tri krásky Daniela a Veronika Nízlové, známe ako spevácke duo Twiins a moderátorka Barbora Rakovská oslavovali okrúhle jubileum - 30 rokov. Hoci speváčky mali narodeniny už v máji tohto roka, oslava prišla na rad až v uplynulú sobotu. Pri pohľade na jeden z darov, ktorý dostali, stratili reč. Pozrite, čím dvojičky obdarovali, neuveríte!

Toto sa len tak nevidí! Veronika Krúpa Nízlová spolu so svojou sestrou Danielou, ktoré sa preslávili ako duo Twiins, už dávno nie sú tínedžerkami, aj keď stále vyzerajú veľmi mlado. V máji tohto roka sa totižto zaradili medzi tridsiatničky. A k nim dnes do klubu pribudla aj ich kamarátka - moderátorka Barbora Rakovská.

Dievčatá sa zrejme preto rozhodli, že okrúhliny oslávia spoločne jednou veľkou párty. A tá sa konala uplynulú sobotu v istom seneckom hoteli, kde prišli desiatky pozvaných hostí odetí do bieleho outfitu. „Bolo skvelo, neskutočne sme sa zabavili, mali sme tam pozvaných najbližších kamarátov, bolo nás asi 100,“ netajila Daniela, ktorá spolu so sestrou dostala mnoho darov.

Najväčším prekvapením, nielen pre samotné oslávenkyne, bol bezpochyby dar od kamarátky a kolegyne speváčky Dominiky Mirgovej. Tá Twiinskám darovala košík plný detských vecičiek. Mnohí prítomní sa nestačili diviť, keď zbadali tento netradičný dar. Hoci jedna zo sestier je už vydatá, správy o tom, že by boli obe sestry v očakávaní sa doteraz nešírili. Že by dievčatá niečo tajili?

„Dostali sme veľmi originálny darček. Ale tajiť netajíme, ten darček bol symbolický, že už by sme mohli niečo zamiešať,“ odvetila s úsmevom brunetka, ktorá dodala: „Sú to dievčenské veci, asi aby sme mali kamošky pre malého Peťka.“ Fotografie z oslavy nájdete v našej galérii.

Viac o téme: TwiinsDaniela NízlováBarbora Rakovská
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu