Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Telíčka len v dráždivej sieťke a cez prsia čierne X: Uff, najsexi slovenské sestry znova provokujú!

Sestry Veronika a Daniela Nízlové z dua TWiiNS. Zobraziť galériu (5)
Sestry Veronika a Daniela Nízlové z dua TWiiNS.

BRATISLAVA - Speváčky z dua TWiiNS - Daniela Nízlová (30) a Veronika Krúpa Nízlová (30) - sa neboja vystaviť svoje vyšportované telíčka na obdiv aj v odvážnejších pózach. Dôkazom sú napokon zábery, ktoré dvojičky pred časom fotili pre pánsky magazín Playboy. No a o šteklivé myšlienky svojich pánskych fanúšikov sa brunetky postarali aj najnovšie. Svetlo sveta totiž uzreli ich nové promo fotky. Pozrite, ako najsexi slovenské sestry opäť dráždia!

Dvojičky Danielu a Veroniku Nízlové z dua TWiiNS, môžeme s čistým svedomím nazvať najsexi sestrami slovenského šoubiznisu. Majú krásne postavy, ktoré keď rozvlnia v rytme svojich piesní, lapajú po dychu mnohí páni.Tým sa určite rozbúši srdce aj pri pohľade na najnovšie promo fotky spevavých brunetiek.

Krásky totiž vedia, ako svoj sexepíl zúročiť... Pred objektívom fotoaparátu nahodili super zvodné pohľady, postavičky obliekli do sieťovaných topov, jedna prekryla prsia veľkým čiernym X a... No uznajte, radosť pozerať! 

Speváčky z dua TWiiNS - Daniela Nízlová a Veronika Krúpa Nízlová - nafotili nové promo fotky. A opäť sú poriadne sexi!
Zobraziť galériu (5)
Speváčky z dua TWiiNS - Daniela Nízlová a Veronika Krúpa Nízlová - nafotili nové promo fotky. A opäť sú poriadne sexi!  (Zdroj: archív TWiiNS/Michal Petrík)

Viac o téme: TWiiNSDaniela NízlováVeronika Nízlová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu