Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Zvodná Judínyová odrovnala divákov: V tomto išla na obraz?!

Erika Judínyová Zobraziť galériu (10)
Erika Judínyová

BRATISLAVA – Toto vás dostane! Moderátorka Erika Judínyová (45) je tvárou obľúbenej markizáckej šoubiznisovej relácie Smotánka už niekoľko rokov a divákov neustále ohuruje v odvážnych outfitoch. Pri pohľade na ňu mnohí muži pri obrazovkách lapajú po dychu. A nebolo to inak ani uplynulú sobotu, keď sa blondínka objavila na obraze v outfite, ktorý viac odhalil ako skryl.

Polonahá pred kamerami! Prvá dáma slovenského šoubiznisu Erika Judínyová, ktorá už roky sprevádza divákov žlto-modrej televízie svetom našich celebrít, rada poodhaľuje svoje telo v sexi oblečení. Vyzývavé outfity nosí nielen v súkromní, ale aj pred kamerami.

A inak to nebolo ani uplynulú sobotu, keď svojím odevom odrovnala divákov. Najmä tých mužských, ktorým pri pohľade na markizáčku bezpochyby padla sánka. Erika sa totiž postavila pred kamery v bielych háčkovaných šatách pripomínajúcich skôr plážovú tuniku, spod ktorých jej výrazne presvitala spodná bielizeň. Na prvý pohľad poriadne netradičný outfit, ale pri blondínke jej už snáď každý zvyknutý, že rada experimentuje. Niet sa čo čudovať, môže si to pri svojej postave dovoliť.

Erika Judínyová v háčkovaných šatách, spod ktorých jej presvitala bielizeň.
Zobraziť galériu (10)
Erika Judínyová v háčkovaných šatách, spod ktorých jej presvitala bielizeň.

Viac o téme: Erika Judínyová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu