Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Judínyová v Smotánke pred 11 rokmi: Takto si Eriku už nik nepamätá!

Erika Judínyová Zobraziť galériu (9)
Erika Judínyová

BRATISLAVA – Odrovnala divákov! Moderátorka Erika Judínyová (45) je tvárou obľúbenej markizáckej šoubiznisovej relácie Smotánka už dlhých 11 rokov. Divákov každú sobotu ohuruje dokonalým mejkapom i odvážnym a sexi outfitom. Ale nebolo to tak vždy. Na začiatku jej moderátorskej kariéry to bola celkom iná osôbka - pôsobila ako utiahnutá a decentná dáma. Takto si kráľovnú slovenského šoubiznisu snáď už nik nepamätá...

Erika Judínyová, ktorá už roky sprevádza divákov žlto-modrej televízie svetom našich celebrít, je známa nielen tým, že ohuruje vyzývavými outfitmi pred kamerami či na spoločenských akciách, ale aj vedomosťami o známych tvárach. Diváci si tak rokmi zvykli, že zo známej markizáčky je sexi dračica, ktorá svojou ambicióznosťou a priebojnosťou vymámi od celebrít aj nemožné. A aj vďaka tomu je často nazývaná prvou dámou slovenského šoubiznisu.

No nebolo to vždy tak. Každý nejako začínal, a výnimkou nie je ani Judínyová, ktorá si na svoje začiatky v Smotánke zaspomínala v sobotnej časti. Retro zábery zo septembra 2005, keď jej Lucia Hablovičová odovzdala moderátorské žezlo, mnohých divákov poriadne zaskočili. Mnohí neverili vlastným očiam, že to krehké a decentne nahodené žieňa je Judínyová. Erika mala na sebe pri preberaní relácie minimum mejkapu, zostrihané rovné polodlhé vlasy s ofinkou a jemný šperk na krku. Hoci od vtedy ubehlo už 11 rokov, akoby vôbec nezostarla, len zmenila imidž a dozrela.

Erika Judínyová pred 11 rokmi (vľavo)  a dnes.
Zobraziť galériu (9)
Erika Judínyová pred 11 rokmi (vľavo) a dnes.

Viac o téme: Erika Judínyová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu