Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Trapas Judínyovej: Diváci jej ho neodpustili!

Erika Judínyová Zobraziť galériu (9)
Erika Judínyová (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Toto jej nevyšlo! Moderátorka Erika Judínyová (45) je tvárou obľúbenej markizáckej šoubiznisovej relácie Smotánka už niekoľko rokov. Divákov napriek tomu neustále ohuruje, nielen čo sa odvážnych outfitov týka, ale najmä vedomosťami o celebritách aj spred niekoľkých desiatok rokov. No ako sa najnovšie zdá, aj v jej prípade platí známe porekadlo - aj majster tesár sa občas utne. V sobotňajšom letnom vydaní relácie sa totiž prvá dáma slovenského šoubiznisu dopustila chyby, ktorú jej pozorní diváci neodpustili... Pozrite, aký trapas sa jej prihodil!

Erika Judínyová už roky sprevádza divákov žlto-modrej televízie svetom našich celebrít. V uplynulú sobotu sa po dlhej pauze vysielalo letné vydanie obľúbenej Smotánky. Celá relácia bola z markizáckeho Dňa otvorených dverí, kde fanúšikovia mohli stretnúť všetky tváre zo Záhorskej Bystrice.

Objavila sa tam aj Erika, ktorá však posledný rok, odkedy je vydatá za herca Štefana Skrúcaného, už s mikrofónom na akciách nepobehuje. Napriek tomu si reláciu stále sama pripravuje. Hoci moderátorkine vedomosti o známych osobnostiach v šoubiznise mnohých neustále udivujú, ani Erika nie je neomylná a dokáže si popliesť mená či tváre známych hviezd.

Dôkazom je sobotňajšie vydanie Smotánky, ktoré blondínke nevyšlo úplne najlepšie. Pozorní diváci si totiž všimli, že Judínyová urobila chybu – pomýlila si mená dvoch herečiek. „Pozrite si najnovšiu Smotánku z DOD, záverečných asi 8 minút. Najlepšie informovaná Erika premenovala jednu mladú herečku na Dominiku Kavaschovú, pričom reálne to bola Natália Puklušová,“ napísal nám jeden z našich čitateľov. A nebol jediný, 

„O podpis karty Lukáša Adamca bol veľký záujem a Dominika Kavaschová mala pre neho radu,“ zahlásila v reportáži Judínyová. Na zábere však vedľa Adamca naozaj sedela herečka Natália Puklušová, s ktorou sa dokonca Erika stretla už v minulosti minimálne na jednej akcii. A tak zrejme išlo iba o nepozornosť a nie neznalosť dám. Hoci sa Judínyová pomýlila a na chvíľu sa tak aj ona stala smoliarom týždňa, môže ju napriek tomu tešiť, že má  pozorných divákov, ktorým neunikne vskutku nič.

Erika Judínyová si pomýlila herečku Natáliu Puklušovú s herečkou Dominikou Kavaschovou.
Zobraziť galériu (9)
Erika Judínyová si pomýlila herečku Natáliu Puklušovú s herečkou Dominikou Kavaschovou.

Viac o téme: Erika Judínyová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu