Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Bezchybná Peštová šokovala svet: Pozrite, čo skrýva pod sukňou!

Daniela Peštová Zobraziť galériu (5)
Daniela Peštová

PRAHA - Toto snáď nemyslí vážne! Topmodelka a manželka známeho slovenského speváka Paľa Haberu (54) Daniela Peštová (45) má aj po troch deťoch stále dokonalú postavu, ktorú jej môžu závidieť aj oveľa mladšie ročníky. V týchto dňoch však kráska šokovala svet a svojich fanúšikov, keď odhalila to, čo nikto nečakal. Pozrite, čo má na svojom tele pod šatami.

To snáď nie je pravda! Pomysleli si bezpochyby viacerí fanúšikovia známej topmodelky Daniely Peštovej, keď zbadali jej najnovší príspevok na sociálnej sieti. Manželka známeho speváka Paľa Haberu totiž odhalila svoje doteraz poctivo strážené tajomstvo. „Môj tajný priateľ,“ napísala k fotke modelka.

Sexi blondínka, o ktorej je známe, že má dokonalú postavu, zverejnila, že nosí sťahujúce telové nohavičky. Čo nohavičky, doslova bombarďáky! Mnohí fanúšikovia však neverili, že by ich topmodelka s takou figúrou naozaj nosila. „Ako vtip dobré,“ napísal jeden z nich pod fotografiu. A ďalší sa pridali: „Neverím! Vy to nepotrebujete.“ Na čo im Daniela prekvapivo odpovedala: „Verte, niekedy aj dvoje! Som posadnutá kontrolou.“ Milé dámy, vidíte, že nie je všetko tak, ako sa na prvý pohľad zdá!

 

Viac o téme: Daniela Peštová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu