Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Puškárovej nočná mora: Diagnostikovali jej rakovinu a určili termín operácie!

Zlatica Puškárová Zobraziť galériu (6)
Zlatica Puškárová

BRATISLAVA - Oznámili jej zdrvujúcu správu! Populárna moderátorka Zlatica Puškárová (38) je jednou z ambasádoriek projektu zameraného na boj proti rakovine prsníka. Známa plavovláska tak chce dodať odvahu a bojovnosť ženám, ktoré sužuje táto choroba. Tvárou v tvár sa totiž zákernej pliage postavila aj ona, keď jej v minulosti diagnostikovali rakovinu žalúdka.

Prežívala ťažké chvíle! Už po ôsmykrát si v Bratislave tisícky ľudí zapochodujú v boji proti rakovine. Spolu s nimi sa v uliciach objavia aj známe osobnosti slovenského šoubiznisu, ktoré sa stali tvárami kampane projektu za zdravé prsia. Medzi nimi nebude chýbať ani moderátorka Zlatica Puškárová.

Známa novinárka sa vo štvrtok predpoludním zúčastnila aj tlačovej konferencie pre spomínanú kampaň. Tam nám moderátorka prezradila, že v minulosti prežívala hotové peklo, keď jej na prahu dospelosti lekári oznámili, že má rakovinu žalúdka. „Keď som mala 18 rokov, tak mi diagnostikovali tak nečakane rakovinu žalúdka. Mala som pred stužkovou a prišli výsledky, že mám podozrenie. Dokonca sme už mali aj termín operácie,“ povedala nám markizáčka.

Jej rodičom sa ale fakt, že ich dcéra môže byť vážne chorá, nepozdával. Spolu so Zlaticou sa preto zúčastnili viacerých vyšetrení, ktorých výsledky nakoniec ukázali, že lekári vo vážnej diagnostike pochybili. „Našťastie, vďaka tvrdohlavosti a bojovnosti mojich rodičov sa mi urobili ďalšie mnohé vyšetrenia, bola som dokonca aj v Prahe, a nakoniec sa ukázalo, že to bol omyl,“ spomínala s odstupom času plavovláska.

Sympatická moderátorka sa aj na základe tejto nepríjemnej skúsenosti snaží byť oporou a pomáhať vyhrávať životné zápasy ženám chorým na rakovinu: „Konzultácie s viacerými odborníkmi mi v konečnom dôsledku zachránili určite aj kvalitu života a možno aj preto ma dojímajú takéto príbehy ľudí, ktorí si to zažívajú, lebo ten pocit je určite veľmi silný!“

Viac o téme: Zlatica Puškárová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu