Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Puškárová opäť vytŕčala z davu: Pozrite, čo si na seba navliekla!

Zlatica Puškárová Zobraziť galériu (13)
Zlatica Puškárová

BRATISLAVA - Toto u nej tak často nevidieť! Moderátorka markizáckych Televíznych novín Zlatica Puškárová (39) sa počas uplynulého víkendu objavila na nábreží Dunaja, kde sa spolu s množstvom žien a mužov rozhodla podporiť 8. ročník známeho pochodu proti rakovine. Napriek tomu, že mesto bolo zaplavené tisíckami ľudí v ružových tričkách vrátane množstva známych tvári, blondínke sa podarilo v tomto celebritnom dave vytŕčať.

Počas uplynulého týždňa sa v Bratislave zišlo niekoľko tisícok ľudí, ktorí zaplavili nábrežie Dunaja odetí do ružových tričiek, ktoré symbolizujú boj proti rakovine prsníka. Nechýbalo medzi nimi ani množstvo populárnych osobností. Jednou z nich bola aj markizácka moderátorka Zlatica Puškárová.

Hviezda žlto-modrej televízie je pravidelnou účastníčkou tohto pochodu a medzi známymi osobnosťami bola neprehliadnuteľná. Doslova vytŕčala z davu. A to predovšetkým vďaka svojmu oblečeniu. Na sebe mala rovnako ako množstvo pochodujúcich ružové tričko, ktorého kúpou prispeli na boj za zdravé prsia, no spodok outfitu zvolila poriadne krátky.

Na rozdiel od ostatných známych tvárí, ktoré mali na sebe dlhé rifle, Zlatica si obliekla béžové šortky. Tie odhalili jej nohy, ktoré diváci veru tak často nevidia. Okrem odhalených nôh zaujala však aj svoj obuvou. Na pochod si totiž nevzala práve najvhodnejšie topánky. Kým väčšina zvolila tenisky, blondínka si ako jedna z mála obula topánky s vysokým podpätkom. Zrejme sa riadi heslom: Jednoducho šik za každých okolností!

Zlatica Puškárová si obliekla kraťasy, v ktorých odhalila nohy, a obula si topánky s vysokým podpätkom.
Zobraziť galériu (13)
Zlatica Puškárová si obliekla kraťasy, v ktorých odhalila nohy, a obula si topánky s vysokým podpätkom.

 

Viac o téme: Zlatica Puškárová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu