Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Z vystrihaného chlapčaťa sexi moderátorka: Zlatica, takto si fakt vyzerala?!

Zlatica Puškárová Zobraziť galériu (8)
Zlatica Puškárová

BRATISLAVA - Úplne iná! Moderátorka Zlatica Puškárová (39) nepochybne patrí k najvýraznejším tváram markizáckych obrazoviek. Cestou na totálne mediálne výslnie si však blondínka prešla výraznou zmenou vizáže. Jej šokujúca premena vás rozhodne dostane.

Zlatica Puškárová sa v súčasnosti môže pochváliť nielen dokonale tvarovanou figúrou, ale aj vždy bezchybnou vizážou. No nie vždy to bolo také ideálne. Vychytenú markizácku hviezdu by ste totiž pred niekoľkými rokmi určite ani nespoznali.

Dôkazom sú plavovláskine staršie fotografie z čias, keď ešte pôsobila ako reportérka spravodajstva. Ak by ste však čakali zvodnú sexi blondínku, ste na veľkom omyle. Zlatica sa svojím imidžom približovala skôr k nevýrazným tuctovým ženám. Nosila nenápadné oblečenie a celý look dopĺňal krátky chlapčenský účes.


Puškárová bez sexepílu: Takto kedysi vyzerala!


Postupom času sa však za pomoci šikovných rúk stylistov a maskérov, či tvrdej driny v posilňovni zmenila na priam dokonalú dámu. Niet preto pochýb, že sympatickej blondínke pribúdajúce roky jednoznačne len a len prospievajú a so súčasným stavom môže byť právom spokojná. Dá sa teda povedať, že zreje ako víno!

Zlatica Puškárová prešla za posledné roky poriadnou zmenou imidžu. Z nevýraznej šedej myšky sa stala šarmantná sexi moderátorka.
Zobraziť galériu (8)
Zlatica Puškárová prešla za posledné roky poriadnou zmenou imidžu. Z nevýraznej šedej myšky sa stala šarmantná sexi moderátorka.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Viac o téme: Zlatica Puškárová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu