Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

Plačková unikla o vlások smrti: Desivá nehoda na rakúskej diaľnici... Stačilo málo a je po nás!

Zuzana Plačková prežila pred pár dňami desivú autonehodu Zobraziť galériu (6)
Zuzana Plačková prežila pred pár dňami desivú autonehodu (Zdroj: archív Z.P.)

VIEDEŇ - Ďakuje, že žije! Zuzana Plačková (24) bude na štvrtkový večer spomínať s roztraseným hlasom ešte veľmi dlho. S kamarátkou mali totiž na rakúskej diaľnici desivú autonehodu. Ich auto skončilo vo zvodidlách, ktoré ich vymrštili do vzduchu. Chvíle strachu boli ešte viac umocnené tým, že v aute mali aj malé dieťa. Ako blondínka hovorí - stačilo málo a bolo by po nich!

Zuzana Plačková je známa tým, že si dopraje a rada nakupuje... Najradšej v susednom Rakúsku. Práve tam sa s kamarátkou a jej 6-ročným synom vybrali aj vo štvrtok poobede. No cesta naspäť bola doslova ako vystrihnutá z hororu. 

Blondínka sa na sociálnej sieti Instagram podelila s fanúšikmi o chvíle strachu, ktoré zažila - na rakúskej diaľnici mali totiž vážnu autonehodu. „Ostali sme bez kolies na diaľnici vo Viedni. 15 hasičov, pár policajtov a 3 rozbité autá,“ zverila sa obdivovateľom na webe. 

Nám sa však podarilo zistiť, ako ku všetkému došlo. „Šli sme z Viedne smerom na odbočku na Bratislavu a kamoška išla odbočiť. V tom do jej odbočovacieho pruhu vbehlo rýchle auto. My sme vtedy narazili a vybehli na betónové zvodidlá. Trošku sme si zalietali na aute, no pri dopade na zem sa rozpadli kolesá, podvozok a náprava. Ďalšie vozidlá za nami boli trochu oškreté a pobúchané,“ prezradila pre Topky.sk Plačková. 

Hoci priebeh havárie znie naozaj hrozivo, nič sa vystrašenej trojici našťastie nestalo. „Boli sme v šoku, hlavne kvôli tomu, že sme mali v aute malé dieťa. Hneď sme sa otočili naňho, či je v poriadku. Nič vážne sa nám ale nestalo,“ priznala blondínka. No od nepríjemných následkov ich delili naozaj len sekundy. „Keby sme išli rýchlejšie, je po nás. Sme prevrátené na aute a bohvie čo ešte k tomu. Už som len dúfala, aby do nás niekto na tej diaľnici nevpálil“ povedala Zuzana.

„Domov sme došli niečo po polnoci, vymrznuté, keďže sme čakali na odťah. Celé to trvalo viac ako 5 hodín a bolo dosť chladno. No rakúski hasiči a policajti mali úžasný prístup ku všetkému,“ dodala vydesená sexbomba. 

Viac o téme: Zuzana Plačková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu