Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Markizácky sexsymbol na nepoznanie: Preboha, to už nie je ani on!

Milo Kráľ Zobraziť galériu (6)
Milo Kráľ

BRATISLAVA - Kašle na svoj imidž?! K najväčším markizáckym fešákom rozhodne patrí aj herec Miľo Kráľ (40). Svojím sexepílom a drsným imidžom opantal nielen seriálové kolegyne v Búrlivom víne, s ktorými hral kvantum ľúbostných scén, ale aj množstvo televíznych diváčok. V stredu večer však mnohé z nich neverili vlastným očiam. A nielen ony. Známy sexsymbol sa totiž objavil v dokrútkach Chart Show a bol na nepoznanie.

Milo Kráľ pred časom hviezdil v markizáckom seriáli Búrlivé víno, kde si získal priazeň mnohých diváčok. Stal sa miláčikom žien nielen vďaka svojmu sexepílu, ale aj dokonalému imidžu. Krátke vlasy, jemné strnisko, a outfit biznismena mu zaručili obrovský úspech u nežnejšieho pohlavia. Až tak, že smrť jeho postavy v spomínanom seriáli vyvolal pri obrazovkách vlnu nevôle.

V stredu večer sa ale herec objavil v dokrútkach Chart Show, kde komentoval rockové skladby, a diváci pri pohľade na neho ostali doslova šokovaní. Neverili vlastným očiam. Milo Kráľ na prvý pohľad pôsobil skôr ako bezdomovec než sexsymbol, na akého sme boli všetci zvyknutí.

Herec totiž vyzeral objemnejšie než v minulosti a pôsobil neupraveným až zanedbaným dojmom. Mal dlhé strapaté vlasy a rovnako tak aj dlhšie strnisko a jeho tmavé oblečenie pôsobilo ponurým dojmom, čo mu tiež nepridalo na dobrom vzhľade. Milo, chceme späť búrlivého krásavca, tak šup-šup ku kaderníkovi!

Zmenený markizácky sexsymbol Milo Kráľ.
Zobraziť galériu (6)
Zmenený markizácky sexsymbol Milo Kráľ.

Viac o téme: Milo Kráľ
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu