Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Panika medzi divákmi: Markíza, vážne chystáš toto?!

Milo Kráľ to má vraj v Búrlivom víne zrátané. Zobraziť galériu (5)
Milo Kráľ to má vraj v Búrlivom víne zrátané.

BRATISLAVA - Prídu o ďalšieho miláčika?! Divákov markizáckeho Búrlivého vína v závere piatej série prekvapil nečakaný koniec Mariána Mitaša (34). Jeho postava Michala Oláha totiž spáchala samovraždu. Akoby to nestačilo, medzi fanúšikmi sa začína opäť šíriť vlna paniky. Na verejnosť sa totiž dostala informácia, že sa v nových častiach seriálu budú musieť rozlúčiť s ďalším obľúbeným hercom, a to Milom Kráľom (39).

Televízia Markíza si v závere piatej série Búrlivého vína pripravila pre divákov nemilé prekvapenie. Ich obľúbený herec Marián Mitaš totiž vo finálnej časti počinu nadobro skončil – postava Michala Oláha spáchala samovraždu. Už vtedy Slováci neskrývali svoje sklamanie a zaprisahávali sa, že seriál prestanú pozerať. 


Najhorší krok Markízy: Toto im diváci neodpustia! 


No zanedlho sa medzi fanúšikmi opäť začala šíriť panika. V komentároch na fanúšikovskej stránke Búrlivého vína sa totiž objavila informácia, že odchod zo seriálu čaká aj ďalšieho z obľúbených hercov. Tentoraz ide o Mila Kráľa, ktorý stvárňuje Erika Haladu.

Toho si Slováci v poslednom období ešte viac obľúbili vďaka vzťahu s lekárkou Ritou. No práve ten by sa mu teraz mal stať osudným. Herečka Kristína Turjanová totiž čaká bábätko aj v skutočnosti. Čoskoro sa teda z televíznych obrazoviek kvôli mamičkovským povinnostiam vytratí. To by však podľa niektorých informácií malo znamenať koniec aj pre jej seriálového partnera.

Verní diváci tým samozrejme nie sú vôbec nadšení. Dôkazom sú ich reakcie na Facebooku, kde píšu jeden negatívny komentár za druhým. „Neviem, či budem pozerať aj naďalej, keď tam Erik nebude... Bez neho to bude nuda,“ objavilo sa na webe. 

Podobné názory napísali fanúšikovia aj pod fotku hlavných postáv v podaní Nely Pociskovej a Juraja Loja. „A na čo sa máme tešiť v ďalšej sérii? Na týchto dvoch z obrázku a ich neverending nudnú story a nemožný herecký prejav? Ďakujem, neprosím... Tí sú úplne o ničom. Mitaš tam už nebude, Kristína odíde na materskú, takže Rita tam zrejme tiež nejaký čas nebude, Erika necháte zomrieť, príde namyslený Maštalír... Takže nie je asi na čo sa tešiť,“ skonštatoval jeden z nich. 

V tejto súvislosti sme sa obrátili aj na samotnú televíziu. Markíza však tieto správy samozrejme zatiaľ nekomentovala, na naše otázky reagovala jediným oznámením. „Diváci sa majú v ďalšej sérii určite na čo tešiť, pretože v Búrlivom víne budú biť svadobné zvony. V týchto chvíľach sa pripravujeme na svadbu Rity a Erika,“ prezradila pre Topky.sk PR manažérka Adriana Podobová. Či túto idylku naruší smrť, bude teda jasné zrejme až na jeseň. 


Mohlo by vás tiež zaujímať: 

Viac o téme: Búrlivé vínoMilo Kráľ
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu