Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Zmena bývalého slovenského sexsymbolu: Konečne nevyzerá ako bezdomovec!

Milo Kráľ Zobraziť galériu (6)
Milo Kráľ

BRATISLAVA – S novým imidžom! Herec Milo Kráľ (40), ktorý pred časom hviezdil v markizáckom seriáli Búrlivé víno, kde si získal priazeň mnohých diváčok vďaka svojmu sexepílu, akoby časom začal kašlať na svoj výzor. Niekoľko mesiacov bol na nepoznanie a vyzeral ako bezdomovec. Dnes je však všetko inak. Topky majú totiž k dispozícii fotografie z natáčania jojkárskeho seriálu Panelák, kde si čoskoro zahrá. Pozrite, aký tam bude z neho švihák!

Milo Kráľ sa stal miláčikom žien nielen vďaka svojmu sexepílu, ale aj dokonalému imidžu. Krátke vlasy, jemné strnisko a outfit biznismena mu zaručili obrovský úspech u nežnejšieho pohlavia v markizáckom seriáli Búrlivé víno. Potom sa zo seriálu vytratil a na imidž si už až tak nepotrpel. Keď sa po mesiacoch objavil opäť na obraze, diváci neverili vlastným očiam. Herec bol na nepoznanie a výzorom pôsobil zanedbane, takmer ako bezdomovec.

Dnes je však všetko inak. Televízia Joj totiž pripravuje nové časti obľúbeného seriálu Panelák, kde si okrem starých harcovníkov zahrajú aj nové tváre. Jednou z nich bude aj Milo Kráľ, ktorý pred pár dňami podstúpil skrášľujúcu zmenu. Keďže ho čakal jeho prvý natáčací deň, zobrali si ho do parády vizážistky a umelca ostrihali a skrátili mu aj bradu. 

„V porovnaní s minulosťou je tam viditeľný rozdiel. Teraz je z neho švihák,“ povedal nám zdroj zo zákulisia natáčania. Nechajme sa prekvapiť, či aj v obľúbenom Paneláku, ktorý sa vracia po viac ako ročnej odmlke, Kráľ svojím zjavom opantá diváčky a nebudú sa vedieť odtrhnúť od obrazoviek, ako to bolo v čase jeho začiatkov na Markíze.

MiIo Kráľ sa s novým imidžom objaví v Paneláku.
Zobraziť galériu (6)
MiIo Kráľ sa s novým imidžom objaví v Paneláku.

Pred pár mesiacmi mal Milo Kráľ od sexsymbolu ďaleko, vyzeral skôr ako bezdomovec.
Zobraziť galériu (6)
Pred pár mesiacmi mal Milo Kráľ od sexsymbolu ďaleko, vyzeral skôr ako bezdomovec.

Viac o téme: Milo Kráľ
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu