Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Posledné zábery markizáckeho miláčika žien: Namiesto svadby smrť!

Milo Kráľ Zobraziť galériu (17)
Milo Kráľ

BRATISLAVA - Obrovský smútok! Milo Kráľ (40) v uplynulom období hviezdil v markizáckom seriáli Búrlivé víno a získal si priazeň mnohých diváčok. Dnes je už jasné, že v tomto projekte definitívne skončil. Smrť jeho postavy prišla dokonca skôr, ako stihla prebehnúť svadba, ktorou televízia Markíza ľudí lákala k obrazovkám. Ako sme zistili, hercove posledné zábery boli odvysielané už vo včerajšej časti.

Keď pred prázdninami skončila piata séria Búrlivého vína, televízia Markíza sľubovala divákom, že sa majú od jesene na čo tešiť. Lákadlom sa stala svadba Erika Haladu a Rity Kernovej. Ich predstavitelia Milo Kráľ a Kristína Turjanová dokonca nafotili sériu záberov ako ženích a nevesta. 

Mnohí fanúšikovia sa na toto seriálové manželstvo tešili a boli zhrození, keď sa objavili informácie o Haladovom konci v tomto projekte. Skutočnosť je však ešte oveľa krutejšia, Scenáristi totiž nechali Kráľovu postavu zomrieť skôr, než došlo k sobášu. Na konci pondelkovej časti na neho nevesta čakala len márne. 

Ako sme navyše zistili, práve včerajšia epizóda bola pre Mila tá definitívne posledná. „Včera sa objavil v Búrlivom víne poslednýkrát,” dozvedeli sme sa v Záhorskej Bystrici. Dnes sa už diváci dozvedia len správu o jeho smrti. 

Erik Halada zahynul pri príprave prekvapenia pre svoju budúcu manželku. Na panelák, v ktorom bývajú, totiž umiestnil nejaký romantický odkaz. Keď ho chcel doviesť do dokonalosti, začal liezť na rebrík... A to boli posledné zábery, v ktorých sa objavil. Pravdepodobne teda spadol na zem a na mieste zomrel. Markíza sa však podľa našich informácií rozhodla neobjasniť ani neukázať, ako presne k nešťastiu došlo. 

Milo Kráľ v tomto seriáli doplatil na tehotenstvo Kristíny Turjanovej, ktorá sa čoskoro bude namiesto práci venovať svojmu bábätku. Televízia mu však našla miesto v novom počine Kukučka. Zrejme preto ho v Búrlivom víne obetovali...

Posledné zábery ukazovali Erika Haladu, ako lezie po rebríku hore na panelák.
Zobraziť galériu (17)
Posledné zábery ukazovali Erika Haladu, ako lezie po rebríku hore na panelák.

Viac o téme: Milo Kráľ
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu