Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Plačkovej strach z manžela: Toto si pred ním nemôže dovoliť!

Zuzana Plačková a René Strausz Zobraziť galériu (8)
Zuzana Plačková a René Strausz

BRATISLAVA - Žiarlivostné scény! Zuzana Plačková (24), ktorá je známa vďaka účasti v šou Hotel Paradise, ako aj svojim obrovským silikónovým prsiam, sa iba v októbri minulého roka vydala a už teraz priznáva, že má strach z manžela. Vraj vie byť poriadne žiarlivý a svoju lásku kontroluje.

Extravagantná blondínka Zuzana Plačková tvorila tri roky pár s Reném Strauszom. Potom sa im však vzťah rozpadol a každý si asi rok žil vlastný život. Neskôr však zrejme zistili, že bez seba nemôžu byť a v októbri minulého roka sa dokonca aj zobrali. 

No neprešli ani 4 mesiace od svadby a blondínka pre jojkársky Top Star priznala, že jej muž poriadne na ňu žiarli a že má z neho strach. „Hej, mám, dosť žiarlivého manžela, uviedla Plačková, ktorá sa vraj dokonca bála pozrieť na telefón, keď jej prišla správa z čísla, ktoré nepoznala. „Kokos, normálne som sa modlila, keď som napísala: kto si? Že nech to nie je nejaký muž, lebo on ma zabije,“ vyznala sa zo svojich obáv blondínka a pokračovala ďalej: „My máme také talianske manželstvo. Ale my sa nehádame pre skutočné veci, ale pre totálne banálne veci.“

Hoci to z jej slov vyznieva všelijako, svoj vzťah a manžela si vraj veľmi váži. „Inak sme najlepší kamaráti a myslím si, že by to v tom manželstve aj tak malo byť, že tí manželia by mali byť najlepší kamaráti,“ dodala na záver k svojmu vzťahu Plačková. Zrejme sa jej manžel riadi príslovím: Kto nežiarli, nemiluje. Alebo je za tým niečo iné? To zrejme vedia iba oni dvaja.

Viac o téme: Zuzana Plačková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu