Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Nehorázne maniere Plačkovej: Toto si v telke nedovolila žiadna iná!

Zuzana Plačková Zobraziť galériu (7)
Zuzana Plačková

BRATISLAVA - Vždy musí byť niečo extra! Zuzana Plačková (24) sa aktuálne objavuje na obrazovkách v šou Nákupné maniačky. Pri českej súperke Petre pôsobí naša playmate ešte ako to normálnejšie dievča. Vo svoj deň však nakoniec predsa len ukázala maniere veľkej hviezdy. Mala požiadavky, aké v histórii tejto šou ešte nikdy nikomu nenapadli.

Zuzana Palčková sa opäť objavuje na televíznych obrazovkách. Jojka sa totiž rozhodla urobiť nákupné maniačky so slovenskými a českými playmate. Spomedzi nich najviac vytŕča Petra, ktorú stylista nazval perlátorkou – perlí totiž neskutočne. 

Nakoniec sa však nedala zahanbiť ani naša experimentátorka s vlasmi. Hoci počas ostatných dní pôsobila takmer ako normálne dievča, v ten svoj sa naozaj vyfarbila. Nahodila maniere, aké majú naozaj len tie najväčšie hviezdy. 

Ako jediná zo súťažiacich si priviedla so sebou svojho stylistu, ktorý jej pomáhal nakupovať outfit. Ostatné dievčatá pritom nakupovali samé. Navyše odmietla vizážistku, ktorú zabezpečuje televízia a s ktorej prácou boli všetci ostatní maximálne spokojní. „Mala podmienku, že chce mať svoju vlastnú vizážistku a kaderníka,” dozvedeli sme sa zo zákulisia. Žeby Zuzane až tak veľmi záležalo na výhre 500 eur?! 

 

Viac o téme: Zuzana Plačková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu