Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Ako zbaliť slovenského milionára: Toto majú ich ženy spoločné!

Počiatkova manželka Ivana, Tkáčova manželka Iveta a Jakabovičova partnerka Mária Strculová. Zobraziť galériu (8)
Počiatkova manželka Ivana, Tkáčova manželka Iveta a Jakabovičova partnerka Mária Strculová.

BRATISLAVA – Keď sa rozprávka o popoluške zmení na skutočnosť! Dnes ich poznáme ako partnerky známych, úspešných a bohatých Slovákov, no kedysi to boli mladé, neznáme slečny, ktorým sa splnilo to, o čom mnohé iné ženy iba snívajú. A zaujímavé je, že životné partnerky známych milionárov Ivana Jakaboviča (43), Patrika Tkáča (42) a politika Jána Počiatka (45) majú pár vecí spoločných.

Mnohé mladé slečny dnes túžia iba po jedinom – zbaliť bohatého podnikateľa a byť zabezpečené do konca života. A tak sa snažia všemožne ich uloviť, no nie každej to samozrejme vyjde.

Niekedy ale ani netreba vynakladať veľkú námahu. Keď sme si totiž posvietili na životné partnerky troch najznámejších podnikateľov Ivana Jakaboviča, Patrika Tkáča a politika Jána Počiatka, zistili sme celkom vtipnú vec. Stačí byť z Bratislavy a venovať sa tancu :)   

Finančník Patrik Tkáč s manželkou Ivetou.
Zobraziť galériu (8)
Finančník Patrik Tkáč s manželkou Ivetou.

Manželka finančník Patrika Tkáča Iveta (31) je matkou dvoch dcér – Karolíny a Amélie. Kým Bratislavčanka nestretla tohto finančného žraloka, jej vášňou bol najmä tanec. Na škole sa venovala okrem moderného tanca hip-hopu, stepu, rokenrolu, gymnastike aj baletu. Za najväčší úspech považuje 3. miesto na majstrovstvách Európy v kategórii Formácie. Počas vysokej školy chvíľu trénovala hip-hop u Fredyho Ayisiho. Iveta však chce byť nezávislá žena, a tak rozbehla vlastné podnikanie. Otvorila si tanečnú školu.

Milionár Ivan Jakabovič a jeho životná partnerka Mária Ria Strculová
Zobraziť galériu (8)
Milionár Ivan Jakabovič a jeho životná partnerka Mária Ria Strculová  (Zdroj: Topky.sk)

Životná družka jedného z najbohatších mužov na Slovensku Ivana Jakaboviča Mária Ria Strculová (33) je tiež bývalá tanečnica, ktorá sa 8 rokov venovala spoločenským tancom a najviac kubánskej salse. Po dvoch operáciách kolena je však Bratislavčanka už na tanečnom dôchodku. Organizuje aspoň salsové workshopy v rámci Slovenskej a Českej republiky. S boháčom má kráska sedemročnú dcérku Laryah, ktorej čoskoro pribudne sestrička. 

Minister dopravy Ivan Počiatek a jeho manželka Ivana.
Zobraziť galériu (8)
Minister dopravy Ivan Počiatek a jeho manželka Ivana.

Manželka bývalého podnikateľa, exministra financií a súčasného ministra dopravy Jána Počiatka Ivana (32) sa so svojím manželom zoznámila v 18 rokoch v známom bratislavskom klube pre motorkárov. V roku 2003 sa im narodila dcérka Kristína a rok na to sa vzali. V roku 2013 sa im rodina rozrástla, narodila sa im druhá dcéra Karla. Zrejme iba málokto vie, že Ivana má v krvi umelecké gény. Je vnučkou básnika a tiež ministra kultúry v bývalom Československu Miroslava Válka. Ako dieťa začínala v ľudovej škole tanca. Neskôr prešla na moderné tance a hip hop. Tancovala aj u Fredyho Ayisiho. Pôsobila aj v tanečnej skupine, s ktorou sa zúčastňovala na rôznych súťažiach. Tancu sa venovala 15 rokov.

Viac o téme: Ján PočiatekIvana PočiatkováIvan JakabovičIveta TkáčováPatrika TkáčaMária Strculová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu